Neodoljivo umjetničko djelo: svjetla za vanjsku rasvjetu u stilu trash metala

Vanjska rasvjetna tijela iz studija Creative

Namjeravali su staviti lampione u zemlju. Stoga su na internetu počeli gledati sve što se na njih odnosi. Otkrili potpuno nepoznati thrash metal Stil. Svjetiljke za vanjsku rasvjetu u obliku kuća s vratima vrlo su originalne u svom dizajnu.

Ispada da u Rjazanu postoji skupina "kreatora" koja je smislila ovaj stil. Bavi se dizajnerskim aktivnostima. Svi njihovi proizvodi sastavljaju se ručno od metalnih dijelova i dijelova koji su već odslužili svoj rok.

Kreativna viseća svjetiljka iz studija Creative

U našem stoljeću malo se ljudi želi baviti metalnim proizvodima. Iako se dugo pokazuju samo s najbolje strane.

Bilo koji željezni detalj, čak i najmanji plod rada mnogih ljudi. Članovi grupe izrađuju stvari od čeličnih dijelova koji nigdje nisu prikladni, preostaje im samo jedan put do otpada. I ovdje stvaraju nevjerojatne svjetiljke od ovog otpadnog metala.

Metalna kuća-svjetiljka iz studija kreacije

Svjetiljke se sastavljaju zavarivanjem različitih malih metalnih dijelova u jednu strukturu. Svaka je stvar jedinstvena i neponovljiva u svom dizajnu. Svjetiljke u sklopljenom stanju izgledaju poput slamnatih kuća.

Pogledajte sličan dizajn: Nova spiralna stubišta iz studija Zina veličanstveno kombiniraju drvo i čelik

Ako je proizvod sastavljen od komada rastopljenog metala, tada dodatak podsjeća na fenjer iz srednjovjekovnog dvorca. Ali sve to izgleda kao jedan komad čipke. Tek sada se njegovo tkanje sastoji od starih metalnih dijelova. Stoga su proizvode nazvali "trash metal".

Metalna konstrukcija iz studija kreacija

Svjetiljke su u obliku kuća s vratima. Unutar fenjera nalazi se moderna plastična nijansa. Tamo možete umetnuti bilo koju žarulju sa žarnom niti. Za to koristite led ili uštedu energije.

Dizajn se može objesiti na nosač ili lanac. Možete koristiti vertikalni stalak ili stupac. Svjetiljke različitih dizajna izgledaju lijepo. Oblik pribora ovisi o vanjštini i stilu interijera, gdje će ih staviti.

Metalna svjetiljka iz studija kreacije

Obratite pažnju na lampione u obliku lotosa, riba, leptira. Osim toga, postoje reflektori koji slijede oblik kljova. Osvojili su nas svjetiljke izrađene u obliku dvoraca.

To se može pripisati skulpturalnoj i arhitektonskoj kompoziciji. Takav ozbiljan dizajn ukrasit će svaki dizajn, bez obzira gdje će biti postavljen: u kući ili na ulici. Fenjer u obliku brave izgleda vrlo originalno, kroz prozore kojih se električno svjetlo probija kroz vrata i lukove.

Sva svjetla su ekološki prihvatljiva. Vjerojatno zbog ljepote, visoki troškovi ovih svjetlosnih kompozicija ne plaše se. Bilo bi više takvih skupina, ali niža cijena njihovih proizvoda.

Gornji kat metalne konstrukcije iz studija kreacija

Prekrasna podna svjetiljka iz studija kreacije

Zanimljiv interijer: Inovativni dizajn svjetiljke serije asa-projekt iz asa i asa, Izrael

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: