Neobični stakleni namještaj od strane dizajnera asa za tvrtku asa

Čudesni komadi ukrasa od kristalnog stakla iz kolekcije Aisine

Ove atraktivne dekorativni pribor može se koristiti na više načina: kao stolić za kavu, osvijetljeni noćni ormarić, izložbeni komad i stalak za novine. Njegov oblik podsjeća na mali krajolik s prikazom nebodera tipičnog velikog grada, nadahnut je dizajnom.

Predmet se sastoji od tri pravokutne kutije različitih veličina; spajaju se i izrađene su od čvrstog čistog kristalnog stakla. LED žarulje u podnožju svakog elementa omogućuju ukusno vrlo romantično svjetlo. Cijela kolekcija nudi svjetlosno zračenje u dvije varijante: toplo i hladno.

Dimenzije: 42h42 cm i visina 67 cm.

Jedinstveni komadi dekoracije od kristalnog stakla iz kolekcije NASA-e

Pogledajte sličan dizajn: Inovativna svjetiljka iz Japana internet: rasvjeta u pokretu zahvaljujući visokoj tehnologiji

Rođen je u Japanu 1984. godine, a dizajner je različitih proizvoda. Diplomirao je na iPhone, također u Japanu. Radio je u laboratoriju za eksperimentalni dizajn NAZIONANA.

Nakon toga, 2010. godine, počeo je samostalno raditi kao slobodni dizajner proizvoda u gradu Osaki. Trenutno dizajnira kućanske aparate, namještaj, kreativne svjetiljke, igračke i mnogi drugi predmeti.

Foto kolaž predmeta iz kolekcije

To je revolucionarna linija namještaja i namještaja: među proizvodima su LED svjetla koja mogu samostalno osvijetliti okolinu. U kolekciji ima puno "radova u tijeku": ideja je inovativna, čak i u pogledu dizajna, proizvodnje i distribucije.

Predmeti ukrasa od kristalnog stakla u kolekciji

Prekrasni ukrasni predmeti od kristalnog stakla iz kolekcije

Zanimljiv interijer: Neobičan dizajn stolica iz dizajnerskog udruženja iz Meksika

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: