Neobični remake polikarbonatnog engleskog tapeciranog namještaja s ugrađenim svjetlima.

Neobičan kauč, fotelje i stol od polikarbonata s ugrađenom rasvjetom

New Chesterfield

Sigurno među vama postoji mišljenje da su Britanci nepopravljivi konzervativci. Dopustimo si da se ne slažemo s ovom neutemeljenom izjavom, a u nastavku donosimo neosporne dokaze.

Kauč na Internetu (Chesterfield) odavno je postao simbol izvorne britanske aristokracije, a slika oholog Gospodina koji sjedi s cigaretom u mekom naslonjaču više je puta ovjekovječena u kinu.

Čini se da je svetinja nad svetinjama nacionalnih temelja. Ali u Ujedinjenom Kraljevstvu nije se sve toliko zakompliciralo, a stari oblici dobili su novi život.

Sada je tapecirani namještaj postao čvrst u punom smislu te riječi – mat bijelo kućište izrađeno od izdržljivog polikarbonata točno ponavlja sofisticirane linije tradicionalnih namještaja.

Nedvojbena prednost inovacije je mogućnost rada bez uzimanja u obzir vremenskih uvjeta – model je otporan na agresivne vremenske utjecaje.

Visokotehnološka plastika koja se koristi u proizvodnji lagana je i istovremeno otporna na udarce, kao i toplinski otporna.

Vrhunac modela je LED pozadinsko osvjetljenje, prema proizvođaču, baterije traju 18 sati neprekidnog rada. Električni krugovi su niskonaponski, a temperatura izvora svjetlosti ne prelazi sobnu temperaturu, tako da je proizvod apsolutno siguran i prošao je obveznu certifikaciju u nadležnim tijelima.

Pogledajte sličan dizajn: Uređenje interijera u svijetlom tropskom stilu ? da biste postigli željeni učinak, samo slijedite zakon džungle, kopirajući vesele boje i hirovite uzorke

Opuštajuću atmosferu stvorenu nenametljivom difuznom svjetlošću vaši će gosti cijeniti. Druga važna kvaliteta je mobilnost i lakoća konstrukcija, ako postoji dovoljno prostora od pojedinih modula, možete oblikovati nevjerojatne kompozicije koje se, po želji, mogu mijenjati barem svaki dan.

Shema boja prekrasnih ukrasnih jastuka ograničena je samo maštom i umjetničkim ukusom potrošača.

Kreativne fotelje, kauč i stol od polikarbonata s ugrađenom rasvjetom

Čekamo goste

Lijep dodatak glavnim slušalicama je komad Asepin40, koji je jednostavna kocka sa stranom od 40 cm od istog materijala, ali s mogućnošću postavljanja vinilnih aplikacija.

To predstavlja dodatne mogućnosti za reklamne tvrtke, jer se vizualne informacije mogu prenijeti izravno ciljanoj publici.

Progresivni modeli u prilično kratkom vremenu postali su vrlo popularni na prepunim umjetničkim događanjima u Londonu. Namještaj za iznajmljivanje za događaje može se unajmiti u poznatoj tvrtki za iznajmljivanje Naina, koja osim glavnog grada ima i podružnicu u Cardiffu.

Tvrtka organizira javne događaje, prestižne prezentacije itd.d.

Inovativni namještaj odlikuje se prije svega nestandardnom vizijom i jednostavnošću ideje. A estetska komponenta je, naravno, izvan svake pohvale. Skidamo šešire, gospodo!

Zanimljiv interijer: Neponovljiva kolekcija tapeciranog namještaja iz poznatog Interneta za tvornicu u Kini

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: