Neobična uloga ploče u unutrašnjosti moderan organizator i prazno platno za kreativnost

Ploča za crtanje u spavaćoj sobi i hodniku

U svojoj srži, mi smo još uvijek kaotični i neorganizirani ljudi. Unatoč svim detaljima koji se nalaze unutar voljenih pametnih telefona i drugih visokotehnoloških naprava, još uvijek imamo trenutke apsurda kada je u pitanju planiranje i praćenje točaka naših ruta.

Ovaj post je za one od nas koji stalno trebaju vizualne podsjetnike, precizno postavljene pred našim očima, podebljane privlačne nijanse kako bi se uhvatile i zadržale pozornost neko vrijeme.

Da bismo pronašli rješenje, putujemo unatrag: na klupu za stolom, u radnu sobu s čistom površinom na zidu-standardni dizajn učionice u školi.

Ploče sa svom prašinom zaslužuju mjesto u našim domovima i životima. A zahvaljujući kanti s bojom i tapetama kupljenim za funkcionalnu završnu obradu određene površine, možemo ih sami izraditi!

Povlačenje iz ureda za odrasle:

Ploča za crtanje u kuhinji

Volimo velike kalendare za stolna računala koji su obično skriveni ispod bezbroj pošte, dokumenata. To nam daje priliku, u pripremi za dugi razgovor, postavljanjem telefona između ramena i uha, da marljivo ispisujemo crteže na svakom kvadratnom centimetru kalendarskog područja. A što ako umjesto gore opisane noćne more dobijete kalendar koji nema ograničenja roka upotrebe?

Pogledajte sličan dizajn: 27 prekrasnih interijera s krovnim prozorima-prirodno svjetlo kao dominantna značajka dizajna

Hladnjak na kojem možete slikati

Ploča na hladnjaku

Zidove možemo ukrasiti vlastitim rukama: obojiti ili zalijepiti tapete na slobodni opsežni fragment ili se čak baviti uokvirivanjem maksimalnog mogućeg prostora. Nakon što se osuši, označite mjesta od nedjelje do subote i svaki mjesec će doći do cikličkog pomicanja brojeva.

Ploča za crtanje u kuhinji

Ploča za crtanje u blagovaonici

Dječji kutak:

Još jedan jedinstven način postavljanja: u dječjoj sobi-umjetnička područja. Podignite ruku ako ste ikad slikali zidove kao dijete. I imali ste nesvjesnu pretpostavku o postojanju jednostavnog uređaja-alternative za vašu "kreativnost".

Ploča za crtanje u vrtiću

Dječji vrtić s pločom

Mjerač rasta u vrtiću

To će vam pomoći zadržati svježe obojene zidove i dodati šarm dizajnu dječje igraonice. Aktivnosti koje se mogu razviti na tim mjestima zabavljat će mališane sve do srednje škole. A kako ćete se pridržavati ovih uputa u svom kaotičnom životu-vrijeme će pokazati!

Zanimljiv interijer: O elegantnim pletenim košarama u unutrašnjosti utjelovljenje funkcionalnosti, praktičnosti i stila

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: