Neobična instalacija: plutajući Slon u Kinu na izložbi “cirkus kao paralelni svemir” u muzeju u Kini. Dizajniranje umjetnika na Internetu

Plutajući slon

Ako ste vi, dragi posjetitelji muzeja dizajna, ljubitelji interneta, onda je ovaj članak posebno za vas.

Pogledajte jedinstvenu skulpturu koja prikazuje slona u punoj dužini koji balansira na svom deblu. Izrađena je od stakloplastike i polimera.

Ovaj eksponat, koji je stvorio francuski umjetnik Azipa, lebdi iznad zemlje i pravo je umjetničko djelo.

Kip se zove TV. Sudjelovao je na izložbi pod nazivom "cirkus kao paralelni svemir", održanoj od 4. svibnja do 2. rujna 2012. u bečkom Muzeju za Umpin.

Ideja o stvaranju divova Savannah, međutim, nije nova. Prvi takav primjerak po imenu Iasipans predstavljen je u Francuskoj još 2008. godine.

Pogledajte sličan dizajn: Viseći lusteri više su od svjetla! Nekoliko misli o ulozi središnje svjetiljke u oblikovanju interijera

Autor je surađivao sa stručnjacima za taksidermiju i bio je potpuno uvjeren da će stvarne dimenzije životinje moći ostaviti trajan dojam na gledatelja. Osim toga, na zid je pričvršćeno samo deblo slona.

Tako se pokazuje snaga moderne skulpture diva koji balansira u zraku. Njegove dimenzije su zaista impresivne: 2,2 m do 5,3 m.

Svojim letom pokazuje nevjerojatnu snagu prirode sadržanu u jednoj od njezinih najljepših kreacija.

Plutajući slon

Plutajući slon

Plutajući slon

Plutajući slon

Plutajući slon

Plutajući slon

Zanimljiv interijer: Neobičan dizajn poda: nevjerojatna igra svjetla i boja

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: