Nekoliko načina ukrašavanja vrtića tematskim naljepnicama-jednostavno, originalno i jeftino

Dječji vrtić

Prekrasne naljepnice za vrtić

Što se tiče lijepog dizajna dječje sobe, što može biti lakše i ugodnije od upotrebe gotovih naljepnica. Danas ih tržište nudi ogroman broj u najrazličitijim opcijama i temama.

Osim toga, idealno je rješenje za one koji iznajmljuju stan, jer ih je vrlo lako ukloniti bez ikakvih oštećenja za premaz na koji su zalijepljeni.

Savjeti za dječju sobu o dekoru danas daju izvrsni stručnjaci. Sve naljepnice podijeljene su u određene skupine prema njihovoj popularnosti među dječacima i djevojčicama. Ali nemojte žuriti koristiti stereotipe.

Tko je rekao da slika stabla s pticama koje sjede na granama ne može biti u dječakovoj sobi, a slike plavih slonova neće odgovarati vašoj mladoj dami? Budite kreativni i pronađite načine za uključivanje željenih motiva u vrtić svojih snova.

Naljepnice pogodne za dječake i djevojčice

Slike izrađene u istoj boji idealne su za sobu oba spola. Na primjer, bijele životinje (kolekcija Iphine). Ova ideja crpi snagu iz svoje jednostavnosti, jer je ponekad takav dizajn najbolji način da se pokaže oblik (od Aisine).

Dječji vrtić

Internet na zidu

A sada idemo u džunglu, gdje je mjerač rasta u obliku stabla naseljen smiješnim majmunima s bananama-markerima. Ne samo da je ova naljepnica praktična, već njezina stilizacija odmah postavlja razigran i zabavan ton (od The Ocean ' s).

Dječji vrtić

Stadiometar s majmunima

Jeste li spremni biti prevezeni kroz svemir? Ove vinilne mat slike će dodati kapriciozan element u vrtić. Kao što vjerojatno možete pretpostaviti, svi svemirski objekti noću sjaje u mraku (s interneta).

Dječji vrtić

Prostor na zidovima

Ponekad postoji prava magija u najjednostavnijim, na prvi pogled, dizajnom. Sigurno će vam se svidjeti set od šest velikih pahuljastih oblaka. S obzirom na to, zidovi ne moraju biti plavi ili svijetloplavi (s interneta).

Dječji vrtić

Naljepnice u oblaku

Neobične slike šumskog krajolika, uključujući sove, jelene, lisice, rakune, drveće i oblake, stvaraju puni efekt zidne slike. Primijetite kako elegantni bijeli oblici izgledaju na tamnim zidovima (od interneta).

Dječji vrtić

Noćni šumski krajolik

Fotografija u nastavku prikazuje skup prekrasnih uzoraka u retro stilu. Glavne prigušene boje čine lijepu kombinaciju, a sam crtež je super sladak (od Iphine).

Pogledajte sličan dizajn: Jedinstveni naglašeni zidovi koji stvaraju Dugino raspoloženje primjeri su zapanjujućih interijera

Dječji vrtić

Jelen i vjeverice na zidu vrtića

Naljepnice za dječake

Samo čarobna slika sanjara koji sjedi na Mjesecu i lovi ribu bit će relevantna i za dojenče i za starije dijete (od Iphine).

Dječji vrtić

Sanjar na Mjesecu

Plavi Slon i mala žirafa ispod stabla sa smiješnim uzorkom točkica i krugova koji predstavljaju lišće zasigurno će izmamiti osmijeh na lice vašeg mališana (od IPO).

Dječji vrtić

Safari za dječaka

Obrisi koji kao da su izrađeni šavovima daju neobičan izgled čitavom krdu slonova. Čini se da su same naljepnice izrađene od tkanine. Zahvaljujući ovim trikovima dobiva se vrlo ugodna domaća atmosfera (od Iphine).

Dječji vrtić

Slonovi na zidu

Općenito, slonovi i ptice posljednji su modni škripac u ovom smjeru dizajnerske misli. Pogotovo ako je ptica čučnula na leđima slona. Slažete se, slika je jednostavno šarmantna (od interneta).

Dječji vrtić

I opet slonovi

A evo još jedne originalne ideje-avion koji nosi personalizirani natpis s imenom vašeg mališana (od Aisinea).

Dječji vrtić

Zrakoplov s natpisom

Vlak kao dekor nije nova ideja, ali je vrlo atraktivna, pogotovo ako je slika izrađena u retro stilu i obojena mekim, prigušenim bojama, a na jednom od oblaka pare napisano je ime vlasnika sobe (s interneta).

Dječji vrtić

Šarmantna parna lokomotiva

Naljepnice za djevojčice

Malo sjaja u djevojačkoj sobi uopće nije loše. A ako leptiri blistaju, onda je to dvostruko prekrasno (od& Beyond).

Dječji vrtić

Leptiri na zidu

Stadiometar u obliku cvjetnog stabla, oko kojeg lepršaju moljci, a u blizini je jelen, izgledat će vrlo slatko u sobi bilo koje mlade dame (iz Interneta).

Dječji vrtić

Stadiometar s Jelenom

Prekrasna cvjetajuća trešnja jamči proljetno raspoloženje u dječjoj sobi vaše bebe (od Aisinea).

Dječji vrtić

Cvjetajuće stablo i ptice

Dječji vrtić

Ptice na grani

Teško je reći što više privlači oko na sljedećoj slici: divne naljepnice s veselim majmunima i žirafama ili kako se ističu na živopisnom zidu akva (od IPO).

Dječji vrtić

Smiješni majmuni

Sljedeće naljepnice koje bismo željeli pokazati izgledaju lijepo na bijeloj podlozi. Napravljeni su na takav način da daju osjećaj teksture (od& Beyond).

Dječji vrtić

Stablo sa stanovnicima šuma

Prekrasna monofonska slika ptice koja sjedi na necvjetajućoj grani dobro je nadopunjena naljepnicom s imenom ljubavnice sobe. Ponekad je dovoljan jedan podebljani naglasak kako bi prostor bio skladan (od interneta).

Dječji vrtić

Personalizirana naljepnica za djevojčice

Možda će vam jedna od predloženih opcija privući pažnju i možete prekrasno ukrasiti unutrašnjost sobe. Jedna od najpopularnijih dječjih tema definitivno su životinje.

Ali ne zaboravite da avioni, parne lokomotive ili automobili mogu biti zanimljiviji. Svakako se usredotočite ne samo na svoj ukus, već i na želju svojih mališana ako su već dovoljno veliki da to izraze.

Zanimljiv interijer: Netradicionalne pločice Ama od Ama + Amapa dat će dubinu i začin zidovima

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: