Ne žurite baciti staro! Praktične ideje za krevete za vaše životinje: sve za kućne ljubimce

Krevet za pse

Četveronožni kućni ljubimci odavno su zaslužili status počasnih članova obitelji. Kao što se i očekivalo, svaki stanovnik kuće trebao bi imati jasno određeno mjesto za spavanje i opuštanje. Stoga možete ugoditi svom psu udobnim i kreativnim krevetom.

To bi trebalo biti ne samo najudobnije, već i korisno kombinirati s interijerom. Posebno za brižne domaćine, predstavljeno je 10 nevjerojatnih projekata koji mogu ugoditi vašim krznenim prijateljima.

Emelie iz Ameli predlaže projekt udobnog krevetića za velikog psa iz stare deke. Kao punilo možete koristiti staru odjeću i ručnike. Takvo mjesto za opuštanje nije samo vrlo ugodno i mekano, već i izgleda sjajno, zahvaljujući nježnom cvjetnom uzorku.

Krevet za pse

Za vrlo aktivnog i neposlušnog psa najbolje je koristiti izdržljive i prirodne materijale, poput vreće ili lana, inače od mekog jastuka neće ostati ništa! No, kako krevetić ne bi bio previše dosadan, pretvorite ga u svijetlu točku svoje dnevne sobe, baš kao što su to učinili i dizajneri s interneta. Takav nevjerojatan učinak možete postići običnim zahvaljujući upotrebi tkanine sa svijetlim otiscima.

Krevet za pse

Stari kuhinjski ručnici također vam mogu dobro doći! Takav slatki madrac za psa može se napraviti od velikog komada pjenaste gume ili pjene. Da bi kauč imao uredan izgled, najbolje je ne samo pokriti bazu ručnicima, već šivati punopravni poklopac na bravi ili gumbima. (Dizajn Interneta)

Krevet za pse

Nikada ne bacajte stare stvari jer vam mogu dobro doći! Ako su vaša djeca odrasla i stari madrac im je postao mali, možete mu dati drugi život. Preklopite ga 2-3 puta i ukrasite komadom umjetnog krzna, vjerujte mi, vaš će pas biti zadovoljan! Takav krevet s interneta nije samo vrlo udoban, već će i vašem psu služiti dugi niz godina.

Pogledajte sličan dizajn: Glazbeni pisaći stroj iz 1937. godine ? nejasni skladatelji iz nekog razloga još uvijek ručno pišu glazbu…

Krevet za pse

Ako imate stari slomljeni kovčeg, upotrijebite njegove dijelove za izradu krevetića vašeg ljubimca. Dodajte mu mekani jastuk i podmetače – evo udobnog mjesta za odmor i gotovi ste! Ako imate dva psa, za svaki od njih možete koristiti polovicu. (Dizajn Interneta)

Krevet za pse

Postoje koferi koje uopće nije potrebno mijenjati! Na primjer, takav kofer izrađen od vreće iz samoga sebe i izvrstan je element dekora i krevet za kućnog ljubimca. Ne zaboravite dodati toplu deku i jastuke za svog četveronožnog prijatelja!

Krevet za pse

Krevet za pse

Može se koristiti čak i stari namještaj. Ako imate nekoliko kućnih ljubimaca, opremite svaki krevet iz ladica ormara. Ako želite, možete numerirati prednji zid krevetića ili pričvrstiti pločice s imenima. Dodajte nekoliko mekanih jastuka i prostor za spavanje s interneta je spreman!

Krevet za pse

Lijep ama projekt iz Ama / ama nudi se čitateljima. Koristi običnu starinsku ladicu i uklonjivi jastuk koji ćete moći s lakoćom prati dok se zaprlja. Vrlo zanimljiva, ali istodobno jednostavna opcija za dizajn kreveta za kućnog ljubimca.

Krevet za pse

Pas velike pasmine treba veliko mjesto za spavanje. Napravite okvir kreveta od šperploče, baš kao što su to učinili i oceani, i obložite ga mekim madracem. Dodajte male Podmetače kako biste podigli krevet na određenu visinu. A vaš će se ljubimac osjećati kao pravi kralj na pijedestalu.

Krevet za pse

Stvorite najudobnije i najljepše mjesto za opuštanje za svog ljubimca. Ako je vaš ljubimac pas velike pasmine, krevet mora biti vrlo čvrst da izdrži težinu životinje. Preporučljivo je podići ga s poda pričvršćivanjem nogu, što će izbjeći ogrebotine i oštećenja. (Dizajn Ina ' Ina)

Krevet za pse

Svaki član obitelji trebao bi imati moderan, udoban prostor za privatnost i spavanje. I vaš pas to zaslužuje. Kućni ljubimac također treba mirno i tiho mjesto gdje se može odmoriti nakon aktivnih igara i podvala. Budite kreativni u stvaranju krevetića za kućnog ljubimca, a on neće biti samo funkcionalan, već će postati i prekrasan element dekora vašeg interijera!

Zanimljiv interijer: Izvorni načini integriranja zapanjujućih pletiva u zimski dekor vašeg doma

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: