Natpisi interijera: za uspomenu, za sreću i za svaki dan

Natpisi na zidu u unutrašnjosti

Danas je postalo moderno ukrašavati interijer malim motivirajućim porukama, romantičnim posvetama ili sloganima. Slova takvog natpisa mogu se tiskati, urezati ili ugravirati. Uobičajeno je da osoba na ovaj način izražava svoje misli.

Izreke i tekstovi uklesani u kamenu koji su došli iz daleke prošlosti omogućili su nam da saznamo mnoge činjenice o životu naših prethodnika. Natpisi koji sadrže neke važne informacije često se nalaze na temeljima zgrada, unutar kulturnih i vjerskih građevina.

Za tekst natpisa često se biraju poslovice, citati i narodni izrazi. Uz kuna ove školjke od sapunice ugravirana je izreka na latinskom jeziku koja se prevodi kao "pametna laž bolja je od glupe istine".

Natpis na kuhinjskoj ploči

Natpisi mogu podsjećati na važne obiteljske događaje, omiljene pjesme ili filmove. Na fotografiji-drvena ljuljačka na kojoj je izrezano ime klasične balade" IPO "("preko duge").

Pogledajte sličan dizajn: 15 mogućnosti kako uzgajati biljni vrt u svom domu

Natpis na ljuljački

Kad jedan natpis nije dovoljan, u pomoć dolazi još jedan. Prikladan književni citat može stvoriti posebno raspoloženje u unutrašnjosti.

Natpis iznad ukrasnog kamina

Ako se graviranje i rezbarenje vide kao previše radikalne opcije, zidove možete ukrasiti uklonjivim pločicama s natpisima koji odražavaju trenutno stanje ili stanje uma. Ovdje je romantična poruka "Aisine" ("uvijek me poljubi za laku noć") kaligrafski ispisana na drvenoj ploči postavljenoj iznad bogatog uzglavlja.

Natpis iznad kreveta

Osobni moto u obliku naljepnica ili natpisa izrađenih pomoću šablona može biti izvrsno rješenje za one čiji su ukusi nestalni. Motivirajuća poruka na krednoj ploči lako će i nenametljivo stvoriti pravo raspoloženje.

Natpis na škriljevcu u unutrašnjosti

Natpis može i treba biti izvor inspiracije. Poziv na" Iphine "("držite se") na zrcalu u ovoj kućnoj teretani sigurno će se nositi s tom ulogom.

Natpis na ogledalu u teretani

Zanimljiv interijer: Žičara: izvor uzbuđenja dostupan svima

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: