Napredni namještaj u obliku morske rampe: divna stolica za ljuljanje Thomasa Pedersona

Skat stolica s interneta

Na internetskoj stranici Muzeja dizajna jednom smo pisali o tvrtki zvanoj etapi+, čiji je credo promatranje prirode i njenog sklada, za reprodukciju najljepših i najidealnijih linija.

Dizajner Iphine stvorio je svoj komad koristeći isti koncept. Rezultat je stolica koja ga je proslavila na svim kontinentima.

Prekrasna fotelja s rampom iz Interneta

Ovaj primjerak nije samo moderan i lijep, već i pruža svom vlasniku puno zabave tijekom opuštanja. U originalu se naziva kao a – carpenter, – stolica je uistinu zavodljiva.

Njegov jedinstveni izgled privlačan je prije svega kombinacijom jednostavnosti oblika i nevjerojatne ugodnosti. Još jednom, govoreći o motivima, ističemo prekrivanje prirodnih ljepota koje kopiraju eleganciju rampe i futurističkih značajki. Rezervirajmo i da dodatnu razinu udobnosti dodaje činjenica da to nije samo element statičkog namještaja, već stolica za ljuljanje.

Pogledajte sličan dizajn: Anime: jedinstveni muzej kamenja s ljudskim licima, Chichibu, Japan

Čudesna fotelja s rampe s interneta

Konzola dizajna predstavljena je kromiranim okvirom na kojem se temelji pigmentirano i lakirano drveno sjedalo s mekanim kožnim presvlakama i udobnim valjkom za glavu.

Prekrasna stolica s rampom iz Interneta

Ovaj preslatki predmet nagrađen je najvišim ocjenama na danskom natjecanju u NASA-i 2008/09. Odboru za natjecanje svidio se luksuzni izgled i nezaboravna udobnost.

Izum je također nagrađen za svoj inovativni dizajn, a na Iraniju vrlo prestižnu titulu " najbolje u emisiji ".

Preslatka fotelja s rampom s interneta

Dobro? Sudeći prema recenzijama i medaljama, ima se Što vidjeti.

Zanimljiv interijer: Izrađena od starih krpa, tapecirana stolica Teio Remi košta hrpu novacagdje se svijet kotrlja?

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: