Napravite sami Podmetače: zlato, crno i bijelo, kao jeftin način diverzifikacije postavki stola

Dekorativni podmetači

Tražite li originalnu ideju koja će vas nadahnuti za stvaranje jedinstvenog autorskog interneta? Tada će vas naš post sigurno zanimati. Postoje stvari koje zapravo ne želite kupiti, na to ih motivira njihova beznačajnost i cijena.

Govorimo o stalcima za čaše, jer se verzija njihove kupnje čini čudnom i glupom. Teško je pronaći savršenu opciju, a čini se da takva oskudna stvar ne zahtijeva posebnu pažnju. Ali ako uzmemo u obzir sve aspekte, tada će svako ispijanje čaja s njima biti puno zanimljivije.

Glavna prednost stvaranja podmetača je njihova niska cijena, povezana s lakoćom postupka stvaranja. Unatoč činjenici da ćete dobiti pravi užitak, stvaranje vlastitih autorskih remek-djela.

Dakle: trebat će vam:

  • Već gotovi podmetači za televizor iz interneta. U ovom slučaju autor govori o dva paketa, od kojih svaki sadrži 4 komada, ali je 4 ostavio kao rezervu. Njihova smiješna cijena objašnjava se materijalom od kojeg su izrađeni-Reciklirani čepovi. Osim toga, njihova je tekstura prilično praktična u svakodnevnoj primjeni;
  • Električna traka ili slikarska traka;
  • Boje: zlatna, crna i bijela. Ali možete kombinirati boje po svom ukusu;

Potrebni alati i materijali

Iz sigurnosnih razloga, stvari za interijer vlastitim rukama treba napraviti na otvorenom, pogotovo ako koristite boje u spreju. Oni su vrlo toksični i mogu uzrokovati, u najboljem slučaju, slabost, pa je bolje da se zaštitite.

Dekorativni podmetači

Pogledajte sličan dizajn: 26 fotografija nevjerojatnih skulptura, s ovogodišnjeg Međunarodnog festivala snijega i leda

Nanesite prvi gusti sloj boje koji skriva dosadan izgled.

Dekorativni podmetači

Provjerite je li boja potpuno suha, morate pričekati oko 15 minuta prije nego što prijeđete na sljedeći korak. Kad se uvjerite da je površina potpuno suha, izrežite traku na tanke trake.

Po mom mišljenju, što je tanji, to će linija biti elegantnija. Nakon pričvršćivanja električne trake (maskirne trake), nanesite drugi sloj u drugoj boji.

Ovaj dizajn je prilično lijep, pogotovo ako su nijanse pravilno kombinirane. Ne brinite da kunaovi traka nisu savršeni, jer radite s recikliranim poroznim materijalom s neravnom površinom.

Dekorativni podmetači

Možete kreativno pristupiti ovom projektu i stvoriti dvije strane, oni će biti vrlo praktični u ovoj verziji, jer će vam omogućiti da na originalan način diverzificirate postavljanje stola. Samo ponovite iste korake na suprotnoj strani.

Dekorativni stalak

Evo njihovog bočnog pogleda, možete vidjeti kako šarmantno izgleda lagana nesavršenost.

Dekorativni stalak

Lijepa stvar, lako ih je koristiti bilo gdje: u kući, na otvorenom, zimi ili ljeti.

Dekorativni stalak

Odabirom boja možete se odlučiti za mat nijanse, biserne ili s odsjajem metala, koji će vrlo lijepo svjetlucati, ovisno o osvjetljenju.

Dekorativni stalak

Dekorativni podmetači

Izvrsno izgledaju s drugim dekorom, posebno s mjedenim dodacima ili s imitacijom istog zlata u jednoj kombinaciji. Možete napraviti onoliko komada koliko vam je potrebno, jer će biti lako i jednostavno iznenaditi svoje prijatelje takvim šarmantnim domaćim proizvodima.

Zanimljiv interijer: Nevjerojatni obrti iz knjiga za uređenje interijera impresionirajte goste svojom domišljatošću

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: