Napokon se snovi ostvaruju: dječji krevetići od trkaćeg automobila do kočije od bundeve

Tema automobila u vrtiću

Dizajn iz NASA-e& Villalon

Svi mogu vidjeti zanimljive mogućnosti za spavanje u Muzeju dizajna. Svatko od nas u djetinjstvu sanjao je o svom osobnom kutku. Također, naše bebe žele živjeti u sobi koja će za njih biti najbolje mjesto na svijetu.

Umjesto nagađanja i nagađanja, samo pitajte djecu što žele. Prije nekog vremena već smo razgovarali o običnim krevetima i krevetima na kat.

Sada čitateljima predstavljamo okrugle i pravokutne opcije koje će odgovarati bilo kojem interijeru.

Popularne sobe za djecu

Za početak, pogledajmo kompaktne, jednostavne, ali istodobno originalne i atraktivne kopije. Ako još niste spremni ugostiti nešto veliko, pogledajte u nastavku i možda ćete pronaći opciju za sebe.

Dječji vrtić u svemirskom stilu

Fantastičan interijer iz Interneta

Svemirski brod u koji je ugrađen teleskop jedan je od najzanimljivijih i najoriginalnijih dizajna dječje sobe u naše vrijeme. Krevet je potpuno isti kao i NASA-ini astronauti. Naravno, ovo će mjesto biti najomiljenije za dječaka koji sanja da postane astronaut.

Teme automobila za mlade superheroje

Ako se od vas traži da kupite Batmanov automobil za rođendan, tada će se vaš mali šaljivdžija svidjeti mjestu za spavanje u ovom stilu. Napravljen prema stvarnom modelu, krevet će se svidjeti vašem sinu koji se želi boriti protiv kriminala. Ni sam Batman vas ne može uvjeriti!

Tema automobila u vrtiću

SUV će biti zabavan dodatak bilo kojem interijeru. Udoban je i prostran, pa će biti izvrsno mjesto za odmor rastućeg organizma. A smiješni kotači oduševit će dijete.

Tema automobila u vrtiću

Pogledajte sličan dizajn: Jedinstvena pokretna kartonska stvorenjaulokalni projekt Lucasa Ainsvorta i Alice Amel

Bundeva iz bajke

Jasno je da mlade dame ne vole sportske automobile. Tada vrijedi pogledati šarmantnu kočiju. U njemu će se mala ljepotica moći osjećati kao njezino Kraljevsko Visočanstvo ili Pepeljuga iz poznate bajke. Dječji dizajnerski krevet za djevojčice jednostavno je čudo!

Pepeljuga kočija u vrtiću za djevojčice

Odluka iz studijskog studija

Pepeljuga kočija u vrtiću za djevojčice

Iznenađujući interijer iz Interneta

Ako želite nešto manje ekstravagantno što odgovara modernom dizajnu dječje sobe, tada će minijaturno ružičasto savršenstvo biti sasvim u redu. Otvorena sa svih strana, kočija će omogućiti bebi da se mirno igra u njoj.

Sve vrste prijevoza

Tuu-tuu! Kao što ste ispravno shvatili, sljedeći uzorak izgleda kao pravi vlak. Nećete pronaći neobičniji prostor za spavanje: ugrađen je u zid, pa zaslužuje pomnu pozornost. A kakve lijepe zavjese i aristokratski Fleur!

Tema automobila u vrtiću

Preporučuje studijski studio

Letenje zrakoplovnim tepihom može biti iscrpljujuće, ali ne na ovom mekom i svilenom savršenstvu Aladdina!

Ugodan kutak u vrtiću

Internet iznenađuje svojim izmišljotinama

Za ugodnu seosku kuću savršen je krevet na fotografiji ispod. Za mladog kauboja soba će biti bajka, a popularni krevetić najpoželjnije je mjesto za igru.

Ugodan kutak u vrtiću

Studio Anime oživljava bajku

Internet u pokretu!

Možete li gunđati poput motora? Vrući i brzi trkaći automobili san su svakog dječaka. Ako vaša djeca vole takve automobile, vrijeme je da preuredite svoju spavaću sobu kako biste instalirali jedan od ovih. Evo ga, prekrasan dječji namještaj!

Tema automobila u vrtiću

Udobni kut-kamion iz studija

Tema automobila u vrtiću

Zbirka iz Njemačke

Tema automobila u vrtiću

Tema automobila u vrtiću

Tema automobila u vrtiću

Zanimljiv interijer: Vrijeme je za vitezove i lijepe dame: ručno izrađeni krevetić od kovanog željeza iz Interneta

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: