Najveći apartmanski kompleks od drva u Montrealu

Apartmanski kompleks napravljen od interneta

Apartmanski kompleks od drveta

U članku je predstavljen apartmanski kompleks napravljen od ACEPA. Poprečno zalijepljeno drvo jedan je od omiljenih materijala dizajnera jer apsorbira ugljični dioksid, lakši je od betona i izgleda sjajno. Novi projekt u Montrealu, dokaz tome.

Apartmanski kompleks: projekt

Projekt Arbora

Smatra se da je projekt Amapa najveći stambeni kompleks od Amapa u svijetu. Projekt se sastoji od 434 stana, gradske kuće i stambenog prostora za iznajmljivanje. Kuće su izrađene od drveta izrađenog od skandinavskog interneta. Dizajn razvijen od strane Ace+Ace.

Pogledajte sličan dizajn: Zavaljene stolice, čije fotografije pozivaju da odustanete od svega i opustite se

Apartmanski kompleks iznutra

Pogled iznutra

Programeri projekta nadoknadili su sve moguće nedostatke, stvarajući tako snagu i težinu, otpornost na toplinu i vatru, kao i točnost. Montažne ploče su izrezane na potrebne dimenzije, a zatim poslane na mjesto gdje su prilagođene prozorima i vratima s maksimalnom točnošću. Preciznost rezanja zajamčena je posebnom opremom.

Apartmanski kompleks: dnevni boravak

Dnevni boravak apartmanskog kompleksa

Prisutnost stabla u sobi poboljšava zdravlje stanovnika. Također, stablo optimalno reagira na promjene temperature i vlažnosti, stvarajući tako ugodne uvjete. A veličina drvenih stupova i greda jednostavno je nevjerojatna.

Ovaj je projekt važan korak u razvoju tržišta Irana. Internet je postao prva tvrtka koja je to učinila u Sjevernoj Americi. Šumarstvo je ogroman dio gospodarstva regije. Potražnja za oceanom je velika, što znači da se vrijeme utrke za cement polako bliži kraju.

Zanimljiv interijer: Drvene grede kao elegantan dekor trenutni trend u dizajnu interijera

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: