Najmoderniji seoski vanjski namještaj 2023

Moderni seoski vanjski namještaj

Ulični namještaj za vikendice 2023. od tvrtke Aceania

Seoski ulični namještaj postaje najhitnije pitanje uoči vruće sezone. Kad dođe ljeto, sve što želimo je provesti što više vremena na balkonu, stražnjem dvorištu, vrtu ili u blizini bazena, uživajući u suncu i svježem zraku.

Moderni vanjski namještaj unosi udobnost, funkcionalnost i udobnost u vaš prostor na otvorenom tijekom tople sezone. Kao veliki obožavatelji proizvoda iz talijanske tvornice Naina, pokazat ćemo Vam njihov najnoviji izbor seoskog namještaja. Bit ćete ugodno iznenađeni kreativnim i progresivnim idejama dizajnera koji rade u tvrtki.

Seoski ulični namještaj: Kreativni kauč-fotografija 1

Nova kreativna sofa iz kolekcije seoskog vanjskog namještaja 2023

Triklinij je bio svečani komad namještaja. Stari Rimljani koristili su ga za primanje gostiju i zabavu. Jeli su, pili, odmarali se naslonjeni i vodili rasprave. Bilo je to mjesto i za politiku i za zadovoljstvo.

Danas postoje novi načini korištenja sofe u našem svakodnevnom životu. Kauč je počeo zauzimati središnje mjesto u kući. Na njemu čitamo, drijemamo, radimo, mazimo se s rodbinom, gledamo televiziju, jedemo.

Seoski ulični namještaj: Kreativni kauč-fotografija 2

Sofa Internet iz tvrtke

Sofa za kauč stvara od presvlaka i jastuka pokretni, promjenjivi krajolik za vaš dom koji će se svidjeti vašoj obitelji i prijateljima. Ako se gosti žele zadržati, kauč se može koristiti kao kauč na razvlačenje. Materijal tkanja također vam omogućuje da ga stavite vani kao kauč za drijemanje.

Seoski ulični namještaj: Kreativni kauč-fotografija 3

Sofa Internet iz tvrtke

Pogledajte sličan dizajn: Nevjerojatne ideje za dizajn na internetu-Kockanje s modularnim zidnim policama i ormarima

Seoski vanjski namještaj: svijetlo žuta fotelja-kauč-fotografija 1

Kauč na razvlačenje od tvrtke aceras

Kauč na kauču stvoren je razigranim ispreplitanjem dviju kontura savijanja. Pravokutnik unutarnje konture prekriven je platnom, što sjedalo i naslon čini vrlo udobnim. Vanjska kontura kauča, nježno ocrtavajući sjedalo, oblikuje poluotvoreni prostor, stvarajući malo privatnosti uz dovoljno otvorenosti naslonjača.

Dizajn izrađen u Dakaru, Afrika, ležaljka je Federica Capitani. Bio je to pokušaj da se u kolekciju unese srdačna toplina i kvaliteta jedinstvenih ručno izrađenih izložaka. Čini se da vas takav namještaj poziva da se opustite ili samo razgovarate s prijateljima.

Seoski vanjski namještaj: svijetlo žuta fotelja-kauč-fotografija 2

Kauč na razvlačenje od tvrtke aceras

Inspiracija Marka Thorpea za vrtnu klupu bila je ljuska kukuruza. Polja kukuruza naglašeno ističu krajolik sjeverne Italije, posebno u blizini grada Udine. Kukuruz u različitim oblicima globalno se koristi u različitim dijelovima svijeta.

Za Thorpea je to bila prilika da se ljuske iz klipa kukuruza pretvore u univerzalno prepoznatljiv i prihvaćen svakodnevni predmet. Dizajn ljuske za kolekciju kućnog namještaja tvrtke Aimaina postao je prototip za međunarodnu kolekciju vanjskog namještaja aimaina ' aimaina (proizvodnja Dakar, Senegal).

Seoski vanjski namještaj: svijetlo žuta vrtna klupa

Vrtna klupa od Marka Thorpea

Svijetla kolekcija seoskog uličnog namještaja-fotografija 1

Ulični namještaj za vikendice 2023. od tvrtke Aceania

"Ideja o stvaranju senegalske fotelje u obliku slova "O" došla mi je od amajlije koju mi je kćer napravila za rođendan.". Svidjela mi se i činjenica da je izrađena od tako jednostavnih improviziranih materijala.

Podsjetilo me na mogućnosti koje smo imali u Senegalu – ručno tkanje na jednostavnim tkalačkim strojevima. Zamišljao sam da se krug pretvara u ogroman naslon koji će vas okružiti poput aureole dok sjedite", rekao je dizajner Tord Buntier.

Svijetla kolekcija seoskog uličnog namještaja-fotografija 2

Stolica "o" Torda Buntiera

Mali stol je prekrasan za "grickalice", ručak ili prijenosno računalo.

Svijetla kolekcija seoskog uličnog namještaja-fotografija 3

Ulični namještaj za vikendice 2023. od tvrtke Aceania

Svijetla kolekcija seoskog uličnog namještaja-Fotografija 4

Ulični namještaj za vikendice 2023. od tvrtke Aceania

Zanimljiv interijer: 13 originalnih stolova za ljetnu rezidenciju sofisticirani luksuz na otvorenom u novim kolekcijama

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: