Najbolji vodič za organiziranje vašeg doma soba po soba – 90 revolucionarnih savjeta i trikova. Dio 6

Organizator za pohranu cipela u garderobi

Savjeti za organiziranje garderobe

Ne mogu svi ljudi održavati garderobu urednom i organiziranom. "Ali što je komplicirano?"- pitat će netko iz Muzeja dizajna. Ako i vi tako mislite, onda vjerojatno nemate garderobu.

Ali onima koji imaju takav problem odgovaramo jednostavno: dobro osmišljeni sustavi za pohranu pomoći će vam bolje od bilo čega drugog. Na primjer, imate vješalice za čizme i čizme?

Držač za vješalice s policom za cipele

Napravite poseban držač za vješalice – prema vrsti koju vidite gore, gdje ćete objesiti svu odjeću. Ispod možete napraviti stalak za cipele.

Zidni organizator nakita

Ne bacajte nakit po cijeloj kutiji, bolje je napraviti držač za njega. Trebat će vam okvir za fotografije i žičana mreža. Na taj način nećete morati sve kopati da biste pronašli naušnice koje odgovaraju haljini.

Izrada vješalice za pohranu šalova

Šalovi trebaju red, vjerojatno najviše od svega. Organizirajte ih pomoću vješalice. Prođite svaki šal kroz prsten koji se može podići iz kupaonice, a zatim ga pričvrstite na prečku.

Vješalica za šalove i pribor na vratima

Nema dovoljno prostora u ormaru za sve predmete koje treba držati pri ruci? Možete koristiti vrata! Postavite kuke ili šipke u njih kako biste objesili rukavice.

Vješalica za pohranu šalova

Evo još jedne mogućnosti za pohranu šalova poput one koju ste vidjeli gore, samo što se ovdje koriste prstenovi jarkih boja. Kombinacija boja u ormaru općenito može biti različita-ona koja će vam se svidjeti. Neka budu raznoliki i zamijene dugu!

Pogledajte sličan dizajn: Grafičke pozadine s interneta-neograničene mogućnosti za oblikovanje svijetlog i elegantnog interijera

Savjeti za organizaciju garaže

Zidni organizator za pohranu alata

Ako ste pročitali naš zasebni post o pospremanju garaže, sjećate se kako smo pisali o činjenici da bi pod ovdje trebao ostati slobodan. Umjesto toga, maksimalno iskoristite zidove.

Pegboard će biti izvrsno mjesto za male stvari – mali alati, četke, olovke. Pomoći će uštedjeti i vrijeme i prostor.

Organizator za pohranu vijaka

Ulijte vijke, vijke i druge male elemente u staklenke s maslacem od kikirikija ili druge prikladne vrste spremnika. Pričvrstite poklopce s njih na ravnu površinu i zavijte staklenke.

Organizator za pohranu loptica i vesla

Lopte, vesla, reketi, Štapovi za pecanje i druge stvari za koje je teško pronaći svoje mjesto možete organizirati prema ovom principu, kao što vidite na gornjoj fotografiji. Napravite okvire i prečke u sredini kako ništa ne bi palo.

Organizator za pohranu odvijača

Jedna genijalna stavka može kombinirati dvije funkcije. Ovo je stalak s rupama za odvijače i vješalica. Omogućuje vam da lijepo pohranite te stvari (pogotovo ako su vaši predmeti sa svijetlim ručkama), a uvijek ima mjesta za objesiti radnu odjeću i pribor.

Organizator za pohranu vrtnog alata

Vrtni i vrtni alati mogu se držati s ostacima PVC cijevi. Odaberite veličinu i izbušite rupe u svakoj. Pričvrstite ih na zid ili ploču – i slučaj je gotov!

Kante za pohranu raznih stvari

Kante mogu biti korisne za spremanje svih vrsta stvari koje obično stavljamo u garažu. Na njima napravite natpise bojom ili naljepnicama kako biste uvijek bili svjesni gdje potražiti ono što vam treba.

Zidne košare za pohranu hrane

Također možete koristiti žičane ladice i spremnike tako da ih pričvrstite na zid i koristite za smještaj raznih proizvoda. Tako će biti lako dostupni i uvijek na vidiku.

Metalne žardinjere za odlaganje vrtne opreme

Metalne žardinjere savršene su za spremanje vrtne opreme.

Prostor za odlaganje vrtne opreme

Ako imate vrt, bit će korisno imati kutak u garaži za sve alate i radne stvari. Dakle, montirajte police i vješalice!

Zanimljiv interijer: Profesionalci savjetuju: neočekivana upotreba uzglavlja

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: