Najbolje i moderno u svijetu saksija

Prekrasno cvijeće u betonskoj posudi

Hladnoća podsjeća čitatelje muzeja dizajna da je vrijeme da biljke premjestite s otvorenog prostora u dom. Ali istodobno želite da izgledaju prikladno, zajedno s ostalim predmetima u vašem domu.

Možda se sjećate, post na internetu o tome kako sami ukrasiti posude za cvijeće zlatnom i srebrnom folijom? Želite nešto bez napora? Ono što vam donosimo na znanje su najbolji lonci s TV-om.

Prirodnost

Saksije za cvijeće prirodnog podrijetla, imaju jedinstvenu sposobnost, čine cvijeće na Internetu Bestežinskim. Možda je to zbog njihovih raznobojnih uzoraka? Pogledajte koji birač boja nudi AIP.

Neobičan cvijet u betonskom loncu

Ali ako ove posude ostavite netaknute, dat će prirodan dodir vašem dekoru. Uvjerite se u to s primjerom ovog seta od 3 lonca iz Ace s nepretencioznim Ace.

Okrugle posude za biljke

Naravno, ne mogu sve posude biti izrađene od prirodnih biljnih materijala. Ovi, na primjer, imaju "prozračnu teksturu" stvoreni su od akrilne pređe. Vjerojatno je posebno odabrao tako svijetle i nježne nijanse.

Okrugle posude za Sobne biljke

Spremnici od betona

Nevjerojatno, ali istinito-danas je beton popularan materijal za saksije. Izdržljivi su i savršeno se uklapaju u moderan interijer. Ova opcija iz iPhone ima zanemarivu pozlatu na vrhu.

Svijetle navlake za lonce

A ova opcija, gdje je primijenjeno toliko neonskih boja, čak i zasjenjuje sam cvijet. Postat će svijetli naglasak u vašem domu. Internet nudi mnogo više mogućnosti.

Betonski lonac ispod cvijeta

Takvi mali betonski lonci s internetom, danas je moderan poklon. Obratite pažnju na ovaj set iz. Svijetli listovi ovog cvijeta izgledaju savršeno na pozadini ovih lonaca.

Ružičasti pijesak u betonskom loncu

Pogledajte sličan dizajn: Koncept energije iz zraka u projektu NASA

Geo Planters

Da, niste pogriješili, geometrijski oblici su još uvijek u modi. Stoga, nemojte se iznenaditi ako je u vezi s oceanom, od vas će se tražiti da odaberete takav lonac od kamena.

Geometrijski oblik lonca

Geometrijski stil izražava se ne samo u obliku, već i u kompetentnoj upotrebi boje. Evo sjajnog primjera za vas iz Interneta.

Biljka u loncu geometrijskog oblika

Cvjetni terariji

Terariji su sjajan način da se izda Ljepota nazire. Pogledajte kako je to uspjelo nazire-12 terarij treće strane sadrži crni pijesak, šljunak, naplavljeno drvo i ovo slatko stvorenje.

Unutarnje cvijeće u mini terariju

Minerali i prirodni materijal savršeno nadopunjuju cvijeće. Internet nudi vam staklenu kuglu u kojoj živi malo bijelog šljunka, zelenkasto-žute jelenske mahovine, ahata i jarkih boja.

Stakleni terarij za cvijeće

Ova opcija također izgleda dobro. Internet nudi neočekivano rješenje s primjenom ljubičastog pijeska. Sjajno!

Stakleni stolni terarij

Viseće posude

Podigni svoje iPhone, da ga svi vide, također je moguće. Neobična opcija u obliku kolijevke za cvijet nudi. Oblik i funkcionalnost neobična su kombinacija.

Unutarnji cvijet na zidu

Ljubav prema geometrijskim oblicima izražena je i u visećim loncima od bakra, mesinga ili aluminija od bakra, mjedi ili aluminija.

Sobni cvijet na knjigama

Vratimo se još jednom na internet, ovaj put ćemo ih objesiti makrameom od biljnih vlakana. Ova opcija iz Interneta izgleda sjajno u grupnoj izvedbi.

Sobno cvijeće u originalnim posudama

Dodirnite neočekivano

Užitak može donijeti ne samo oblik, već i materijal od kojeg je napravljen lonac za televiziju. Ove biljke ne zahtijevaju nikakvo tlo i zalijevanje, pa zašto im ne biste nabavili vuneni lonac s interneta.

Trobojno bojanje saksije

Još jedna neočekivana opcija iz Inozimija, gdje je biljka smještena na koru stabla Balze. Cvijet je dobro fiksiran, pa se nemojte bojati premjestiti ga, u potrazi za boljim mjestom.

Unutarnji cvijet na trupcu

Spustite Pogled ispod, ovaj cvijet, kao da je u ledenoj zamci. Ovaj geometrijski terarij iz ipaina može se kupiti samo od ipaina.

Sobni cvijet u staklu

Nadamo se da će vam ovaj mali izlet u svijet zračnih biljaka pomoći da napravite izbor u ovoj elegantnoj raznolikosti, zahvaljujući nama iz Aisina.

Zanimljiv interijer: Pronalazimo primjenu za zastarjele stvari: originalne posude za kućne i vrtne biljke

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: