Nadrealni namještaj koji bilježi pokret: konceptni stol-val tvrtke Azipa

Prekrasan valoviti stol u sobi

Osvrnimo se oko sebe. Koji nas namještaj okružuje u kući ili na radnom mjestu? U većini slučajeva to su standardni pravocrtni oblici. Možda netko može vidjeti asimetrične Slušalice s glatkim i zaobljenim obrisima.

Ali i ovdje, sigurno, linije imaju ispravnu geometriju (lukovi, krugovi, čunjevi itd.).p.). I sve su takve konfiguracije statične. Naravno, ako je interijer uređen u klasičnom, etničkom, retro itd.d.stil, avangardni i nestandardni komadi namještaja izgledat će pomalo smiješno, ali u uvjetima strogih i prostranih poslovnih prostora (uredi, sobe za sastanke, recepcije) mogu postati nezamjenjivi, oživljavajući službenu atmosferu.

Čudesni stol-val

Prekrasan valoviti stol i fotelja

Svi koji su pogledali ovu stranicu mogu vidjeti kako se poslovni interijer transformira kada se koristi samo jedan nadrealni predmet-stol-valovi.

Pogledajte sličan dizajn: Keramičke skulpture zemer Peled: organski oblici od slomljenih krhotina

Oblik predstavljenog modela ne može se nazvati jednostavno nestandardnim ili originalnim. Njegovi obrisi su futuristički, stvaraju iluziju protoka. Pri razmatranju takvog namještaja pojavljuje se dojam da će u sekundi promijeniti svoj oblik, da je materijal od kojeg su izrađeni primjerci viskozan, lišen tvrdoće. Pojačajte ovaj dojam i svijetle boje, biserne sjajne površine.

Postoji želja da se približite i dodirnete countertop, ladice, pritisnete ih kako biste bili sigurni u stvarnost postojanja ovog stola i njegove snage.

Svijetli stol-val, fotelja i svjetiljka u sobi

Moderan valoviti stol - pogled straga

Treba napomenuti da ideja o stvaranju takvih komada namještaja pripada turskoj dizajnerskoj tvrtki Clippants. Autori su odlučili osporiti tradicionalizam i zabilježiti kontinuitet pokreta.

A što tok može simbolizirati? Svakako protok vode u rijekama, morima i oceanima. Stoga oblici svih modela koje je stvorila ova tvrtka nalikuju valovima.

Neobičan valoviti stol s ukrasnim predmetima

Prekrasan valoviti Stol, Fotelja, svjetiljka i police za knjige

Neki od njih su nježni, mekani, trče na toplu obalu, kao da se grle, a neki su pomalo agresivni i brzi, pokušavajući brzo izbaciti svoju energiju.

Ali u svakom slučaju, takvi stolovi nesumnjivo privlače pažnju i fasciniraju svojom volumenom, elegantnom ekstravagancijom, fluidnošću linija i konfiguracija.

Zanimljiv interijer: Tako graciozna… primijenjena geometrija: konceptualni stolići u elegantnom interijeru

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: