Na otvorenom: kvalitetni vrtni namještaj tvrtke Azipa pomoći će vam da se opustite

Prekrasna stolica na travnjaku

Tvrtka " IPA " stvara moderan, udoban namještaj izvrsnog dizajna i elegantnih linija od različitih materijala-Indonezijski ratan raznih vrsta drveta i kovanog metala. Iskusni stručnjaci tvrtke stvaraju prekrasna remek-djela dizajnirana za ukrašavanje naših vrtova i osobnih parcela.

Jedinstveni set vrtnog namještaja pod nazivom "Acepa" talijanskog dizajnera Acepa iz acepa izrađen je od metala svijetle boje. Ogroman pravokutni stol, četiri stolice s udobnim naslonima za ruke omogućit će gostima i vlasnicima vrta da se udobno smjeste na smaragdni travnjak za piknik.

Prekrasan stol i stolice na travi

Lijepe stolice

Prekrasna stolica s ukrasnim elementima

Udoban mekani kauč sa snježno bijelim presvlakama stvara klasični kontrast s završetkom cijelog okvira pogodan za stvoreni mali vrt. Opuštajući se na mekom kauču usred vrta, osjećat ćete se u apsolutnom skladu s okolnom prirodom.

Pogledajte sličan dizajn: Izbor svježih dizajnerskih ideja za vaš dom duboke maksime kao ukras interijera

Okrugli krevet na bazenu

Prekrasan krevet na bazenu - pogled odozgo

Vrtni krevet

Set od otvorenog modernog prekrasnog stola i stolica, možete ga instalirati u osamljenom kutu vašeg vrta, omogućit će vam da udobno sjedite u prirodi kako biste razgovarali uz šalicu čaja i divili se procvjetalom cvijeću. Stalak za stol i stolice izrađeni su od kovanog željeza, završeni su bijelim lakom i ne korodiraju.

Prekrasne stolice, klupa i stolica na travnjaku

Izvanredno stolice uz zid

Moderan lijep dizajn raznih vrtnog namještaja talijanske tvrtke "Astina" pretvorit će vaš vrt u bajku, a zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima, sve komponente navedenih slušalica ne predstavljaju poteškoće u radu.

Svijetli stol

Dizajnerski stol

Zanimljiv interijer: Set Ama od ama za uživanje u otvorenom prostoru

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: