Multifunkcionalni moduli s interneta

Moderan modularni namještaj

ATIASIN studio izvršio je obnovu dviju zgrada iz 19. stoljeća kako bi stvorio stanove koji bi sadržavali monolitne samostojeće stambene jedinice: kuhinje, spavaće sobe, kupaonice i drugi namještaj.

Ti su teritoriji djelomično napušteni, a zapravo se nalaze gotovo u središtu grada, pa je, kako bi ih ponovno oživjeli, odlučeno transformirati ovaj dio zgrada, čineći studije za turiste i studente.

Kreativni višenamjenski namještaj

Modularni dizajnerski namještaj po narudžbi, koji autori nude za interijer interneta, razvoj je kao strateško rješenje velikog problema. Ima razumnu cijenu i također se lako sastavlja.

Dijelovi se mogu izraditi na temelju različitih funkcionalnih elemenata i instalirati pojedinačno ili u grupi, ovisno o kvadraturi i potrebama korisnika.

Zapanjujući modularni namještaj

Pogledajte sličan dizajn: Neka glazba zvuči dominantna uloga klavira ili velikog klavira u modernom inierieru

U zgradi se nalazi 16 studijskih apartmana podijeljenih na pet katova. Jedan modul u svakoj od kuća pruža sve potrebne pogodnosti, uključujući krevet, radnu sobu, kupaonicu, čajnu kuhinju i prostor za odlaganje.

Prekrasan modularni namještaj

U standardnim verzijama, krevet se izvlači iz baze sa stolom i nalazi se na malom uzvišenju. Dalje, s jedne strane nalazi se čajna kuhinja, a s druge možete pronaći kupaonicu sa svime što vam treba.

Izgled elemenata je perforirani uzorak. Ovaj uzorak, zbog prisutnosti rupica, omogućuje im da svijetle kada je osvjetljenje uključeno unutra.

Modularni namještaj

Lijep modularni namještaj

Jedinstveni modularni namještaj

Nevjerojatan modularni namještaj

Prekrasan modularni namještaj

Prekrasan modularni namještaj

Moderan modularni namještaj

Originalni dizajnerski namještaj iz interneta.

Zanimljiv interijer: Za piknik s francuskim šikom: luksuzan i praktičan set sklopivog namještaja iz Aisinea

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: