Muškarci za muškarce-Moderni monolitni uređaji za pohranu iz studija za muškarce

Prekrasni ormari u industrijskom stilu

Uređaji za pohranu podataka posebno su stvoreni za one koji traže neobične predmete interijera koji ne bi izravno prikazivali njegove funkcije, već su, naprotiv, sakrili svoju svrhu od neskromnih očiju.

Dizajniran od strane talijanskog studija Aisine, ovaj zapanjujući model izrađen od drveta ima čitav niz ladica različitih veličina. Mali i veliki, debeli i tanki, u njih se mogu smjestiti predmeti različite vrijednosti i namjene. Skrivajući se iza elegantnog završetka, proizvod je prilično izdržljiv i prostran.

Pogledajte sličan dizajn: Izvorni borosilikatni stakleni neonski osvijetljeni kostur ? kontroverzni umjetnički objekt Erica Franklina

Čudesni ormar u industrijskom stilu

Ladice se otvaraju jednostavnim klikom na njih. Ova monolitna struktura može sakriti svu vašu malu imovinu u sebi. Predložene opcije su tri vrste-za bakar – željezo i mesing.

Prekrasan ormar u industrijskom stilu

Sustav za pohranu podataka za pohranu bit će savršen i za kućni ured i za maloprodajni prostor. Takav impozantni ormar više odgovara muškom načinu života. Tvrtka koja proizvodi ovaj proizvod neprestano ažurira dizajn, pokušavajući namještaj učiniti jednostavnijim i prostranijim.

Kreativni ormar u industrijskom stilu

Zanimljiv interijer: Internet-zidno prikladan sustav za pohranu datoteka i snimaka iz studija sa sjedištem u Denveru

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: