Morska tema u unutrašnjosti: nekoliko jednostavnih ideja za elegantan dizajn soba

Prekrasna morska tema u unutrašnjosti

Kad se zagrije, mnogi zasvijetle pri pomisli na sunčani odmor na plaži. Možete kupiti avionske karte ili na neki drugi način dugo putovati kako biste uživali u mirisu povjetarca i osjećaju pijeska između nožnih prstiju, ali uređenjem svog doma u elegantnom i popularnom nautičkom stilu moguće je zadržati osjećaj bliskosti s rajem tijekom cijele godine.

Nudimo nekoliko korisnih savjeta za ovaj dizajn.

Prekrasna morska tema u unutrašnjosti

Prvo, zapamtite da je obala jednostavna i ističe se tamnoplavim, svijetlo bijelim i nježnim bež tonovima, kao i nijansama sive poput kamenja. Vruće ružičaste, zelene i narančaste boje mogu biti i ometajuće i ljepljive i ne bi trebale biti prisutne. Za bezvremenski, sofisticirani dizajn odaberite prirodne boje.

Mornarička zastava s bijelim prugama klasični je Nautički dekor koji će izgledati sjajno na zidovima, navlakama, zavjesama, jastucima i tepisima. Ali imajte na umu da bi trebao biti samo jedan!

Svaki višak ovdje će vaš dom pretvoriti u cirkus. A da biste poboljšali osjećaj, bolje je dodati par kontrastnih boja, na primjer, svijetlo crveni jastuk ili žutu vazu.

Pogledajte sličan dizajn: Brutalizam u arhitekturi-jednostavnost oblika i minimalizam

Prekrasna morska tema u unutrašnjosti

Izvrsna morska tema u unutrašnjosti

Školjke mogu biti prekrasan dodatak vašoj temi ako izgledaju uredno. Odaberite različite vrste školjki i stavite ih u akvarij ili staklenu kuglu. Slikano ili obojeno može izgledati vulgarno i djetinjasto, stoga se držite prirodnog, izbijeljenog na suncu, asortimana.

I nemojte pretjerivati! Izvrsna plovila, sidra, slike i mreže odmah će vašem domu dati pravi karakter. Ali trebali biste ih koristiti umjereno kako ne biste izgledali hirovito. Odaberite jednu ili dvije iz ovog seta. Za spremanje stvari možete dodati neku vrstu škrinje ili samo pletene košare.

Najvažniji elementi odmora na plaži kod kuće su udobnost i jedinstvo. Slijedite ova jednostavna pravila kako biste si priuštili cjelogodišnji odmor u opuštajućem i lijepom morskom interijeru.

Jedinstvena morska tema u unutrašnjosti

Morska tema u unutrašnjosti

Vrtoglava morska tema u unutrašnjosti

Svijetla morska tema u unutrašnjosti

Prekrasna morska tema u unutrašnjosti

Na temelju materijala iz oceana

Zanimljiv interijer: Nautička Inspiracija

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: