Mogućnost transformacije bilo koje sobe na primjeru parkirališta Roberta storija

Svatko tko želi barem nešto promijeniti u svom životu, a posebno okolni prostor, dobro, jednostavno mora posjetiti našu stranicu na čijim je stranicama predstavljena dizajnerska kolekcija nevjerojatnih elemenata interijera samog Roberta storija.

Čini se da je to ovdje i što je uopće razlog za divljenje. A stvar je u tome što majstor za svoje aktivnosti nije odabrao izložbenu dvoranu, kao što to čine mnogi, već obično parkiralište, stvarajući na svom teritoriju pravo remek-djelo moderne umjetnosti.

Izvanredne figure koje se ovdje nalaze od samog početka postavljaju sve prisutne na činjenicu da će ih ono što vide dalje ne samo zadiviti, već i napuniti najpozitivnijim emocijama.

Ovdje instalirani kolaži i razni video elementi stvaraju čitav labirint, putovanje kroz koje će donijeti pravi estetski užitak. Na vinilnim površinama, koje imaju prilično impresivne dimenzije, primjenjuju se stilski i moderni otisci, stvarajući prilično zanimljive vizualne kompozicije.

Među korištenim potezima možete pogoditi sliku mačke, kao i primijetiti ljudsko lice prekriveno malom maskom. Takve osebujne reprodukcije izgledaju vrlo stilski i mogle bi zauzeti svoje mjesto u kontekstu vlastitog dizajna.

Bijele izložbe na parkiralištu

Pogledajte sličan dizajn: Izvorni stolić za kavu pretvoren s kotača: fantazija i kreativan pristup

Ne samo ove, već i druge slike, koje čine dizajn zidova ovog labirinta, daju svoj prilično značajan stilski naglasak. Svaka reprodukcija zaslužuje posebnu pažnju, koja, usput rečeno, dobiva u cijelosti od svih koji su ušli na teritorij ovog parkirališta.

Odvojeni pijedestali, na kojima su postavljene dvodimenzionalne slike ljudskih figura, unose element mistike i određene tajne u opću sliku, koju svaki od sudionika ove akcije želi riješiti.

Prikazi ljudskih figura na parkiralištu

Dizajner nije promijenio strukturnu komponentu samog parkirališta i nije dotaknuo njegov izvorni dizajn. Robert Stori samo je kompetentno upisao svoja dizajnerska rješenja u već formirani dizajn, čineći ga dubljim i zanimljivijim.

Otuda kombinacija boja u unutrašnjosti, koju karakteriziraju crno-bijeli tonovi, kao i rasvjeta, koja ne zadovoljava obiljem i konstruktivnom sofisticiranošću njegovih elemenata.

Malo osvjetljenje mjesta elemenata dizajna-to je sve što je majstor ponudio gledateljima koji su ovdje. Ova je tehnika prilično učinkovita i samo naglašava postojeći sklad između vizualnih komponenti dizajna i njegovog stilskog sadržaja.

Bijeli zidovi na parkiralištu

Sjajni stupovi na parkiralištu

Plakati na zidu na parkiralištu

Betonski pod na parkiralištu

Niski stupovi na parkiralištu

Zanimljiv interijer: Divljenje mogućnostima ljudskog genija i kreativne originalnosti na primjeru nevjerojatnog dekor

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: