Modularni namještaj kao središte unutarnje kompozicije: police na policama Marten de sule

Prekrasne police Marten de sule

Broj stvari u kući koje biste željeli zadržati raste polako, ali postojano. I sada nedostaje broj polica na koje bi se ti predmeti mogli postaviti. Što učiniti: kupiti nove police ili proširiti stare? Snalažljivi belgijski dizajner iz ove situacije smislio je izlaz.

Čudesne police Marten de sule

Dragi čitatelji stranice muzeja dizajna, predstavljamo vaš izvorni razvoj za vašu raspravu. Jedinstveni sustav za pohranu može se pretvoriti u bilo koju opciju koju želite, a to možete učiniti sami, bez puno napora.

Pogledajte sličan dizajn: 10 smjelih dizajnerskih ideja u uređenju interijera: kultni izbor modernih i praktičnih rješenja

Lijepe police Marten de sule

Prenamjena polica samo zbog povećanja stvari koje biste željeli smjestiti uopće nije potrebna. Ažuriranje je tako brzo i jednostavno da možete promijeniti njihov položaj barem svaki dan, ovisno o vremenu vani ili o Vašem današnjem raspoloženju.

Divne police Marten de sule

Osnova ove strukture je neobičan zid u kojem su napravljeni mnogi okomiti žljebovi. U njih su umetnute police različitih oblika i u različitim položajima, samo ako ih je bilo moguće pričvrstiti u utore.

Mehanizam za pričvršćivanje vrlo je jednostavan, ali dovoljno pouzdan da vam se sve ne sruši na glavu.

Zanimljiv interijer: Modularni sustav iz Interneta: Mješavina talijanske sofisticiranosti i moderne funkcionalnosti za vaš dom

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: