Modularni kauč sustav asa od asa do asa

Modularni kauč na razvlačenje

Izvorni modularni kauč na Internetu dizajniran je posebno za javne prostore kako bi postao njihova žarišna točka i društveno središte.

Čudesni modularni kauč na razvlačenje

Stockholm 2015: skandinavski Studio asa dizajnirao je modularni sustav kauča za javne prostore, koji je ujedno i prostor u kojem ljudi mogu puniti svoja prijenosna računala, tablete i mobitele pomoću ugrađenih utičnica.

Sami dizajneri opisuju svoj dnevni boravak kao Pit Stop tijekom vožnje za vlastito punjenje i kako bi "nahranili" svoj uređaj na kojem se baterija prazni. Oni su neophodni na mjestima kao što su zračna luka i predvorje, imaju pravocrtni oblik s tankim sjedalima i debelim naslonima.

Pogledajte sličan dizajn: Čudesni primjeri interijera u holivudskom stilu ? reinkarnacija Zlatnog doba kinematografije Kellie Vorstler

"Internet je strogo proporcionalna Sofa za ljude koji su u stanju čekanja", kaže suosnivač studija azipa. "Dizajnirali smo ga vrlo detaljno, i s tehničkog i s emocionalnog stajališta".

Čudesna modularna Sofa za kauč

Električne utičnice nalaze se na vrhu, široka ravna površina pruža savršeno mjesto za punjenje uređaja. Dizajn je prilično jednostavan, što vam omogućuje da instalirate jedan ili više kauča odjednom, u obliku cik-caka.

Kreativni modularni kauč na razvlačenje

Prekrasna modularna sofa na Internetu

Ugrađene utičnice za modularne sofe

Zanimljiv interijer: Otoman u unutrašnjosti: 7 mogućnosti za kompetentnu upotrebu elegantnog pribora

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: