Modni zidni paneli Ama od Ama-prilika da stilski transformirate svoj dom

Moderni zidni paneli na glavi kreveta

Dragi čitatelji muzeja dizajna, Predstavljamo Vam novi materijal za ukrasnu zidnu dekoraciju na vaše razmatranje.

Asortiman građevinskih trgovina, iako velik, niste uspjeli pronaći ništa novo, a kvaliteta često ostavlja mnogo željenog?

Zatim obratite pažnju na ove fotografije. Novi model zidnih ploča naziva se Amapinois i dolazi na tržište s Amapinoisom.

Moderni zidni paneli u unutrašnjosti spavaće sobe

Kad se prvi put upoznate, može se činiti da su izrađene od spužve i tkanina. Zapravo nije! Izrađena od poliuretana i smole, ova vrsta završne obrade zaista će vas zadiviti kad je dodirnete. Ploče su na prvi pogled vrlo mekane, zapravo vrlo tvrde.

Pogledajte sličan dizajn: Strukturne tapete s uzorkom opeke ne izlaze iz mode-šarm starih vremena…

Moderna zidna ploča

Ipaini su debljine 100 mm i dostupni su u crno-bijeloj boji. Ugradnja takvih zidnih ploča toliko je jednostavna da se mogu jednostavno zalijepiti, pod uvjetom da se koristi jak ljepljivi sastav.

Izrazita karakteristika ovog materijala je njegova povećana zvučna izolacija i otpornost na vlagu. Stoga se mogu koristiti u sobama s visokom vlagom. Možda ćete nakon čitanja ove recenzije shvatiti da je Internet idealno rješenje za ukrašavanje zidova kuće.

Bijeli zidni paneli u unutrašnjosti dnevnog boravka

Moderna zidna ploča

Zanimljiv interijer: Moderan i atraktivan zidni dekor: kada su dvije boje bolje od jedne

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: