Modne stolne svjetiljke sa šarmom prošlih razdoblja prekrasna kolekcija zanimljivih modela

Stolne svjetiljke u dizajnu interijera

Jedna od velikih prednosti lijepih stolnih svjetiljki je ta što se bez problema mogu premjestiti iz jedne prostorije u drugu i uključiti na novom mjestu. Takva jednostavna promjena omogućuje vam da s lakoćom Oživite svoj dizajn interijera.

Međutim, odabir lijepe stolne svjetiljke može biti teži nego što mislite, zahvaljujući mnoštvu zanimljivih opcija u ponudi. Mnogi od njih pokazuju elegantan, moderan pristup dizajnu s jednostavnim, ravnim linijama koje prečesto dominiraju u moderno doba.

Ali danas ćemo se odmaknuti od tog gluhog položaja upoznajući vas s tri luksuzne stolne svjetiljke. Ova rasvjetna tijela imaju određenu klasičnu ljepotu, a ostaju relevantna u modernom okruženju.

Prekrasne stolne svjetiljke u dizajnu interijera

Ažurirajući i reinterpretirajući tradicionalni dizajn, ove tri moderne stolne svjetiljke namijenjene su onima koji preferiraju osjećaj sofisticirane elegancije i bujnog luksuza!

Vizualno transformirajući dekor sobe, mogli bi se koristiti i kao dio vaše godišnje proljetne preobrazbe.

Nevjerojatne stolne svjetiljke u dizajnu interijera

Prekrasna stolna svjetiljka u dizajnu interijera

Jedinstvena stolna svjetiljka u dizajnu interijera

Kreativna stolna svjetiljka u dizajnu interijera

Nevjerojatna svjetiljka u dizajnu interijera

Umjetna elegancija svjetiljke

Postoje razne stolne svjetiljke izrađene u polu-minimalističkim stilovima. S vremena na vrijeme postoji želja da ove svjetiljke budu malo originalnije.

Dizajniran od strane Ferruccia Lavianija (Carpinois), uzorak, kao povratak u Ukrašavajuću, bogatiju i liberalniju eru, carpinois, nudi upravo ono što obećava.

Izrađena od polikarbonata, barokna baza sastoji se od tri hirovita dijela, dok posebno naručeni abažur dolazi s naboranim efektom. Svjetiljka se prodaje u crnom ili bijelom kromu i neprozirnim bijelim sortama.

Crna stolna svjetiljka u dizajnu interijera

Prekrasne svjetiljke u dizajnu interijera

Stolna svjetiljka u dizajnu interijera

Pogledajte sličan dizajn: Plava vrpca s interneta: minimalistički dizajnerski projekt u glavnom gradu Grčke

Ljepota svjetiljke Nazionana temelji se na činjenici da su se dizajni iz razdoblja koje je već dugo Povijest spojili s ultra modernim materijalima i uklopili u zapanjujuće obrise.

Svjetiljka je podesiva na tri različite visine, vrlo je prikladno to učiniti dok sjedite pored elegantnog akrilnog stola pored sofe u dnevnoj sobi.

Ružičasta svjetiljka u dizajnu interijera

Bijele stolne svjetiljke u dizajnu interijera

Bijela svjetiljka u dizajnu interijera

Stolna svjetiljka u dizajnu interijera

Okrugla svjetiljka u dizajnu interijera

Koktel nijansi u bocama

Bacite jedan pogled na lampu s bocom za boce i sigurno biste mogli doći u napast da je protrljate kako bi se pojavio duh iz orijentalne bajke.

Staklo u boji svjetiljke sa sjajnim niklovanim obrubom vjerojatno je najbolji način da obojite svoju spavaću sobu ispunjavajući je toplim, neutralnim tonovima. Bogata raznolikost nijansi, sofisticiranost, prisutnost regulatora jačine svjetlosti čini ovu svjetiljku idealnim dodatkom koji doprinosi izvrsnom raspoloženju.

Ručno puhano staklo, mliječno staklo čini ove svijetle stolne izvore svjetlosti u raznim blistavim nijansama onim naglascima koji naglašavaju i obogaćuju postojeću kombinaciju boja u unutrašnjosti.

Jedinstvena stolna svjetiljka u dizajnu interijera

Žuta svjetiljka u dizajnu interijera

Zelena svjetiljka u dizajnu interijera

Vjerojatno najpoželjnija stolna svjetiljka je uzorak koji je osmislio Jonathan Adler (IAS), po cijeni od 300 dolara. Dizajn svjetiljke, kao da je dobro pomiješan s tradicijom sredinom 20. stoljeća i modernom pop kulturom tijesto.

Bujna silueta i pjenušava bujnost ove rasvjete odmah privlače vašu pažnju. Izvrstan, jednostavno sjajan dodatak koji može oživjeti vaš dom.

Narančasta svjetiljka u dizajnu interijera

Žuta stolna svjetiljka u dizajnu interijera

Plave svjetiljke u dizajnu interijera

Zelena stolna svjetiljka u dizajnu interijera

Smeđa stolna svjetiljka u dizajnu interijera

Glamour Miss Oceana

Skulpturalna, elegantna i prikazuje auru koja se naizgled posuđuje od holivudskog zlatnog doba, uzorak stolne lampe Acepa Miss K dizajnirao je Acepa.

Ova svjetiljka zavodi vas svojom prozirnom polikarbonatnom bazom i difuzorom, izdržljivom i očaravajućom. Još jedna svjetiljka koja se nalazi u rasponu cijena od 300 dolara, šik miss K, pokazuje značajke superminimalizma, savršeno se uklapajući u unutrašnjost kuće.

S tankom tamnom metalnom bljeskalicom, žarulja je također opremljena regulatorom svjetla na kabelu koji podešava svjetlinu svjetla u rasponu od 0-100 % i stvara veliku raznolikost vizualnih efekata tijekom svog rada.

Sive stolne svjetiljke u dizajnu interijera

Prekrasna mala svjetiljka u dizajnu interijera

Pronašli smo lampu gospođice Iphine u finoj kuhinji na gornjoj fotografiji? Savršen primjer kako brzo stolna svjetiljka može prijeći iz te vidljivosti u nevidljivost u pozadini interijera.

Zelene svjetiljke u dizajnu interijera

Koji je od ovog trojstva najbolji? Suštinska aura aure, šareni šarm svjetiljke za boce acea ili mistična romansa gospođice K?

Zanimljiv interijer: Desktop svjetiljka 1 od strane dizajnerice NASA-nova riječ u osvjetljenju prostora

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: