Moderni Kreativni namještaj-neobična komoda-transformator

Komoda je idealna u bilo kojem dizajnu i sobi

Dugo smo navikli svakodnevno koristiti transformatore namještaja. Nikoga nećete iznenaditi kaučem na rasklapanje ili foteljom na razvlačenje. A kad dođe puno gostiju, savršeno nam pomaže klizni kuhinjski stol.

Ali danas je vrlo teško zamisliti modificiranu komodu. Upravo zbog toga odluka dizajnerice Chiare Pellicano oduševljava one koji je prvi put vide. Upoznajte se ispred vas!

Promjenjiva komoda dizajnera Chiare

Ova se stvar može pretvoriti u ormar, zatvoreni ormar ili medijsku konzolu. Sve ovisi o tome što ćete točno pohraniti u njega.

Pogledajte sličan dizajn: 5 naprava koje će vaš dom učiniti pametnim-kratki pregled inovativnih tehnologija za inteligentno upravljanje

Komoda, zatvoreni ormar ili medijska konzola

Stvari se mogu sakriti od znatiželjnih očiju ili se mogu predstaviti univerzalnom pregledu. Uređaj mijenja visinu i duljinu, a također može poprimiti oblik kuta.

Modularni princip komode

Temelj razvoja je mobilni dizajn. Za funkcionalnost su odgovorna dva modula: klizni i daljinski. Promjena se događa lako i vrlo brzo. Promišljene sitnice uvelike olakšavaju zadatak: kotač i utor.

Za jednostavnu montažu kotača i utora

Model ima malu težinu, jer se šperploča od breze uzima kao polazni materijal. Moguće je odabrati jednu od četiri opcije boja.

Bojanje se vrši ekološki prihvatljivim lakom na bazi vode. Savršeno će se pokazati u bilo kojoj sobi i uklopiti se u postojeći dizajn.

Zanimljiv interijer: Stil i prostranost moderne komode. Davanje drugog života starinskim modelima

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: