Moderni dizajn zidnih polica za zidove koji mogu uljepšati vaš interijer

Police za knjige s knjigama od ka-Lai Chan

Vodeći dizajner promovirane talijanske marke, ka-Lai Chan, odabrao je neobičan način izrade polica. U početku se planiralo proizvoditi ih u ograničenim količinama, ali s vremenom su se ideje dizajnera i njihove moderne tehnologije počele masovno proizvoditi.

Kolekciju možete detaljnije pogledati u Iphine, gdje ka-Lai Chan predstavlja ograničeno izdanje dizajnerskih polica za knjige: 10 malih i 50 srednjih. Mladi nizozemski dizajner ka-Lai Chan rođen je 1985. godine. Studirao je u Umjetničkoj školi Utrecht. 

Jedinstvene Police za knjige na Internetu od ka-Lai Chan

Osnovan 1994. godine, danas nudi dizajn namještaja koji se ističe svojim minimalističkim dizajnom i dizajniran je da zadovolji trenutne zahtjeve svakodnevnog života osobe koja ide u korak s vremenom.

Čudesne police za knjige na Internetu od ka-Lai Chan

Internet je naziv dizajnerskog proizvoda, jezična i konceptualna kombinacija je sljedeća "Shell " i" police ". U početku je ideja za stvaranje kolekcije polica za knjige potekla od dizajnera, promatrajući ljude i njihovo ponašanje u društvu i kod kuće.

Dok smo na poslu, u gostima, parkovima i drugim prepunim mjestima, svatko od nas stavlja masku kako bi izgledao savršenije, ali u većini slučajeva, nažalost, ova maca stvara izuzetno varljiv dojam.

Pogledajte sličan dizajn: Autorski dizajn interijera: žuta u crnom okviru. Razgovarajmo o stvaranju mladog autora!

A budući da je u ugodnom kućnom okruženju bez nepotrebnih očiju, osoba uklanja masku i postaje sama. Tako su ove police stvorene na kombinaciji kontrasta prirodnosti hrasta iznutra i glatke i sjajne vanjske površine, poput zrcala.

Divne Police za knjige s knjigama od ka-Lai Chan

Čini se da ova moderna hrastova polica za knjige oponaša čovjeka noseći masku u sjajnom završnom sloju koji stvara osjećaj pokreta, hvatajući oko svojim dinamičnim vizualnim efektom.

Um-puhanje police za knjige od ka-Lai Chan

Predivne Police za knjige na Internetu od ka-Lai Chan

Moderne Police za knjige s knjigama od ka-Lai Chan

Kabinet od ka-Lai Chan

Prekrasan kabinet od ka-Lai Chan

Ka-Lai Chan otkriva da se prvi susret s internetom dogodio slučajno, putem društvenih mreža. Mladi umjetnik koji zna kako i zna koristiti sredstva komunikacije kako bi najbolje olakšao rad, upoznao je tvrtku koja je uvijek usmjerena na korištenje novih sredstava komunikacije.

Čudesni kabinet od ka-Lai Chan

Neobične dimenzije kabineta u odnosu na ka-Lai Chan

Dimenzije kabineta od ka-Lai Chan

Dimenzije kabineta od ka-Lai Chan

Dizajnerski proizvodi ka-Lai Chana bit će predstavljeni u Amapa na izložbi Amapa od 17. do 22. Travnja.

Zanimljiv interijer: Truba poziva-originalne okrugle police asa iz asa 47 asa

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: