Moderne dizajnerske ideje iz prošlog stoljeća, nadahnute TV serijom o TV-u

Sudionici TV emisije

Otkako je američka televizijska emisija, TV emisija, emitirana 2007. godine, privukla je pažnju publike svojim detaljnim prikazom secesije sredinom prošlog stoljeća.

Od mode do interijera, dizajn iz 1960-ih je jednostavan, tako glamurozan. S vremenom je ovaj stil postao uobičajen, a mnogi trgovački lanci i trgovine redovito su nudili namještaj na način dizajna tih vremena. Želimo vas upoznati sa suštinom ere kada su čiste linije bile u modi i dati vam nekoliko savjeta za ukrašavanje.

Uredski namještaj

Kabinet Don Draper

Iphine (igrao se Iphine) Iskusni kreativni direktor reklamne agencije s tajanstvenom prošlošću. Njegov čisto poslovni položaj ogleda se u okruženju koje je elegantno, bez ukrasa, uređeno u neutralnim bojama.

Snimke iz TV emisije

Ovdje dominiraju nijanse krem i smeđe boje, a iznenadne mrlje svijetlih boja naglašavaju prostor. Tirkizna staklena zdjela počiva na drveni stolić za kavu, a s druge strane sobe, vruća narančastost stolica uljepšava poslovne pregovore.

Scena TV emisije

Da biste ponovno stvorili ambijent ovog ureda, započnite s kaučem na TV-u. Njegove sužene noge upućuju nas na stil srednjeg stoljeća, a novi materijali dodaju svježinu.

Veliki bijeli kauč

Da biste unijeli boju u svoj prostor, okrenimo se starinskim proizvodima iz NASA-e. Ova omiljena linija talijanskog stakla bila je posebno popularna 50-ih i 60-ih, a strastveni kolekcionari i dalje ih njeguju kao zjenicu oka.

Dekorativna vaza od tirkiznog stakla u kolekciji

Na kraju, dodajte nijemu vatru od dizajnera Azipa. Internet Vam nudi dvije mogućnosti: stolica za Carpine i stolica za Carpine u grimiznim bojama.

Par crvenih uredskih stolica

Ured Roger Sterling

Nastavljajući s Amaineom, ured partnera Amaine (glumi ga amaine) također je ispunjen kreativnošću ovog poznatog dizajnera. Ovdje su zanimljivi stol, stolice, zakrivljeni kromirana podna svjetiljka, kao i crno-bijele slike koje je za ovu emisiju stvorila umjetnica Pop Art Aina.

Glumci iz TV emisije

Dodajte sjaj uz pomoć stolića za kavu od Acepa. Iako je radna ploča mramorirana, dostupna je u raznim bojama i materijalima.

Bijeli stolić za kavu

Podna svjetiljka prošlog stoljeća u poznatoj Amaphe izvorno razvio Amaphe i amaphe 1962. godine. Njegova moderna verzija nudi.

Pogledajte sličan dizajn: Savršenstvo oblika i tekstura: neobične podne svjetiljke za karizmatične interijere

Retro svjetiljka u modernom dizajnu

Konferencijska dvorana

Kad dođe vrijeme za brainstorming, zaposlenici u Aimasu okupljaju se u svijetloj sobi u kojoj su oglasi predstavljeni kao umjetnički predmeti, a svijetli namještaj u kontrastu sa sivim zidovima.

Razgovori u televizijskoj emisiji

Tako popularna u one dane, narančasta je i danas živa i zdrava. Dodajte modernost preuzimanjem na sofa na TV-u. Kromirani čelik u podnožju daje upečatljivu sličnost uredskom namještaju šezdesetih.

Kauč od crvene i narančaste tkanine s čeličnim nogama

Da biste upotpunili prostor sjajnim stolićem za kavu, uzmite u AIMAS snježnobijeli AIMAS. Metalne noge čine ga bezvremenskim, a uparen s prethodnim kaučem, samo vrišti prošlo stoljeće.

Pravokutni stolić za kavu

Opremanje kuće

Dnevni boravak Don i Betty Draper

Kad je posao završen, želite se odmoriti i opustiti. Supruga don Aimina (koju izvodi Aimina) angažira stručnjaka za ažuriranje obiteljske dnevne sobe. Rezultat su kauč na kauču koji podsjeća na Japan, svilene zavjese na internetu i klasični stolić za kavu u Kini. Obratite pažnju na mekane presvlake s rešetkastim uzorkom!

Stolice u TV emisiji

Da biste doživjeli trijumf geometrijskog uzorka, uzmite stolice asa iz asa, gdje se miješaju prirodni tonovi asa i modernosti.

Par geometrijskih stolica na presvlakama

Blagovaonica Pete i Trudy Campbell

U njujorškom gradskom stanu, Ace & Ace (igra Ace & Ace), Omladinska atmosfera i suvremena umjetnička djela proširuju prostor. Ovdje su oštri kunaovi par stolica jednako upečatljivi i ugrađeni zaslon koji odvaja dnevni boravak od blagovaonice.

Stol u TV emisiji

Danas u istu svrhu možete uzeti drveni zaslon od Acepa od Acepa. Ovo blago je dostupno u varijantama bijeli lak i orah.

Drveni zaslon s rezbarenim uzorkom

Jedinstveni oblik stolica iz blagovaonice se ogleda u modernim dizajnom iz Aisne. Kutovi i zavoji II I II ponovno stvaraju oblike pravog vremena.

Par stolica s kožnim presvlakama sjedala

Paleta boja Ace i Ace

Jedan od živopisnijih likova u seriji, Arens (glumi ga Arens) Živi sa suprugom Arens (Arens) koji je jednako živopisan kao i ona. Približavamo se kraju našeg putovanja u prošlost, pregledavajući njihovo prebivalište obojeno u koraljne, narančaste i plavkasto-sive tonove.

Dizajnerski namještaj u TV emisiji TV

Poznati glumci u televizijskoj emisiji

Da biste u potpunosti uživali u takvim kombinacijama boja, odabrali smo nešto od moderni dizajneri. Dakle, kauč na Internetu iz Interneta umirit će akvamarin.

Veliki kauč od mekane tkanine s jastucima

Da biste unijeli dašak naranče, dodajte ovdje mali ukrasni jastuci nijanse koraljne ruže iz Interneta.

Dekorativni jastuk u boji koralja

I na kraju – ali ne i najmanje važno) – zdjela Azipa iz Azipa Izrađena od najbolje keramike i Set vaza Azipa koji predstavljaju elemente stila, teksture i oblika.

Ukrasni predmeti: zdjela u obliku ptice i set šarenih vaza

Na temelju materijala as/as

Zanimljiv interijer: Moderni stolići za kavu, Foto pregled najljepših modela

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: