Moderna umjetnost s interneta utjelovljenje je neuništive fantazije u zadivljujućem slikarstvu

Suvremena umjetnost iz Interneta

Sjajno vrijeme koje ste odabrali, dragi čitatelji muzeja dizajna, da nas pogledate na svjetlo. Možda će ljubitelje moderne umjetnosti i poznavatelje slika zanimati djela umiljate mlade dame koja je rođena 1960. u Manili na Filipinima.

Amaina je studirala na amaina u Parizu 1979. godine, a studij je nastavila u Amaina, Amapa, NH 1981. godine.

1983. godine diplomirala je likovnu umjetnost s odlikovanjem na Sveučilištu Jehl u novoj Havenu u saveznoj državi Connecticut, a 1988. godine diplomirala je s odlikovanjem na internetu.F.Astrologija, Indiana.

Kao vrhunski profesionalac, dobitnica je raznih nagrada i nagrada, uključujući nagradu Ace-Ace/Ace. 2004. godine, Active je dobila posebnu stipendiju za umjetnost i slikarstvo.

Pogledajte sličan dizajn: Boja proljetnog zelenila u paleti nakita elegantna boja svježine i prirodnog šarma

Od ostalih njezinih nagrada jednostavno mi se zavrtjelo u glavi. Trenutno je glasnogovornica interneta predavačica na Sveučilištu Penn State.

Suvremena umjetnost iz Interneta

Pogledajmo nekoliko njezinih djela kako bismo razumjeli u kojoj tehnici radi ova umjetnica. Njezina najpoznatija slika je ona iz oceana (sretno s vama ovog mjeseca, ulje, mješoviti mediji na platnu).

Uglavnom se sastoji od poteza uljane boje, čija se boja mijenja ovisno o finoći i debljini nanošenja. Pažljivo pogledajte linearne poteze na nebu, planinama i drveću.

Ženske figure simboliziraju napredovanje i povratak zarobljenog u igri svjetla i sjene. Općenito, platno izaziva osjećaj bezbrižnosti i smirenosti.

Sljedeća slika s izgovorenim naslovom (velikodušno ogorčenje, ulje, mješoviti mediji na platnu) jednostavno zrači energijom.

Suvremena umjetnost iz Interneta

To je potpuni nered koji tumači rad genijalnog uma sa svim njegovim snovima i posebnom percepcijom. Potezi kista koji se koriste u pisanju remek-djela suptilni su, ali čini se da emitiraju buku i zvučne vibracije.

Shema boja izaziva najjače osjećaje. Upečatljiv osjećaj boja i materijala!

Zanimljiv interijer: Suvremena umjetnost Mateja Davisa-nevjerojatna tehnika trodimenzionalnog slikanja

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: