Moderna Rasvjeta tradicionalnog interijera sobe

LED Rasvjeta spavaće sobe

Ažuriranje tradicionalnog interijera ne podrazumijeva nužno globalnu preobrazbu cijele sobe. Ne morate otvarati podove i rušiti zidove. Mala promjena sheme boja može u potpunosti transformirati vaš osjećaj za prostor, a samo nekoliko eklektičnih elemenata iz različitih razdoblja može proizvesti neočekivani vizualni efekt.

Ako vi, dragi posjetitelji naše dizajnerske stranice, želite zaista iznenaditi sebe i svoje goste, samo zamijenite stari viktorijanski luster iz kolonijalnih vremena nečim modernijim ili očito dizajnerskim.

Apstraktne stropne svjetiljke, ogromne cilindrične svjetiljke ili modernističke nijanse lako će predstaviti interijer na novi način.

Luster i svjetiljke u dnevnoj sobi

Ovaj razigrani luster sa staklenim kuglicama postao je moderan element sasvim tradicionalne dnevne sobe s mramornim kaminom, masivnim prozorskim oblogama i stropom od štukature. I svi zajedno izgledaju sjajno! Eklektičan izgled prostora upotpunjen je ogledalom uokvirenim bambusom, kao i kompozicijom fotelja i kauča u retro stilu.

Stropna rasvjeta u dnevnoj sobi

Moderni luster s kuglastim nijansama najistaknutiji je element ovog interijera. Njezin grubi stil oblikovan je bezbrižno obrađenim staklenim, mjedenim i bakrenim dijelovima. Prirodna topla nijansa metalnih cijevi uspješno se suprotstavlja bjelini zidova i naglašava bogatstvo parketa.

Luster u hodniku

Odabrati takav ekstravagantni luster s mnogo minijaturnih žarulja vrlo je hrabra odluka. Najbolje mjesto za takav pribor je predsoblje ili prostrani hodnik, ukrašen tamnim drvetom, koji će se savršeno kombinirati s crnim žicama i žuto-narančastim nijansama.

Pogledajte sličan dizajn: Ekspresivna energija 8 zvjezdica u kolekciji Iphine nezemaljski šarm toplog mramora

Interijer na fotografiji ima izražajne elemente u starom stilu, uključujući vijugavo stubište s izrezbarenim ogradama i gipsanu stropnu kartušu sa štukaturama.

Viseće svjetiljke u kuhinji

Pred vama je neobična kuhinja u stilu potkrovlja sa sirovim zidovima od stare crvene opeke i ugodnim podom od dasaka. Njezin vertikalni prostor ispunjen je modernim ormarićima od tamnog drveta i cilindričnim svjetiljkama u crnoj boji poredanim iznad dugog kuhinjskog otoka.

Luster iznad stola za blagovanje

A ovo je opet sirova cigla i pod od dasaka, koji su prisiljeni koegzistirati s ultramodernim elementom u obliku vrlo elegantnog lustera od Roll& Hill.

Luster iznad stola za blagovanje

Takva svjetiljka lako može promijeniti karakter kompaktnog prostora poput kutka za doručak ili dječje sobe.

Viseće svjetiljke u dnevnoj sobi

Interijer gradske kuće Bruklin uvelike je profitirao od skupa stropnih svjetiljki obješenih na različitim visinama u stupnjevitom uzorku. Oni stvaraju zanimljivu sliku bez privlačenja pretjerane pozornosti na sebe upravo zbog činjenice da nisu smješteni u jednom redu i na istoj razini.

Kreativni luster iznad stola za blagovanje

Snježno bijeli dekor prostrane dnevne sobe bio bi prilično običan bez tako ekstravagantnog lustera koji podsjeća na nedovršeno ptičje gnijezdo. Učvršćenje označava granice blagovaonice, ali to čini na vrlo osjetljiv način bez odmjeravanja prostora.

Još uvijek možemo razabrati geometrijsku strukturu stropa, iako je prisutnost dodatnog elementa sasvim očita.

Viseće svjetiljke iznad stola za blagovanje

Svjetiljke od Bocci lutaju svemirom poput planeta u svemiru, podsjećajući nas da živimo u doba neviđenog napretka. Ali tradicionalni interijer koji ih okružuje vraća nas u vrijeme kada je ovaj lijepi dom upravo izgrađen.

Luster iznad stola za blagovanje

Razigrani ručno izrađeni luster ukrašen srebrnim priborom za jelo unosi moderno raspoloženje u tradicionalni interijer kutka za doručak.

Zanimljiv interijer: Moderan i funkcionalan, azipa svjetiljka otkriva estetiku drvene ploče

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: