Moderna privjesna svjetla od strane studija

Moderna privjesna svjetla: divna kolekcija svjetiljki za AZIPA iz AZIPA

U današnjem ćemo vam članku reći o neobičnim predmetima interijera. Moderna privjesna svjetla u jedinstvenoj kolekcionarskoj liniji Amapa dizajnirali su stručnjaci i dizajneri arhitektonske tvrtke Amapa za tvrtku Amapa.

Sustav rasvjete nazire se iznimnim i elegantnim arhitektonskim remek-djelom. Odlikuje se neobičnom vanjskom izvedbom i originalnom konceptualnom idejom.

Zbirka je predstavljena brojnim strukturnim elementima koji u jedinstvu tvore nezaboravnu i očaravajuću sliku. Svojim dizajnom podsjeća na čarobnu kozmičku udaljenost.

Sfere u limbu na prirodan način spuštaju se sa stropa i igraju se svjetlosnim valom. To je učinjeno kako bi se nacrtale fluktuacije tečaja, poput zviježđa. AMAPINOIS je nova kolekcija rasvjetnih tijela koje je dizajnirala i oživjela arhitektonska tvrtka amapinois.

Kreativna rasvjetna tijela

Uključivanjem LED tehnologije zračenje ostaje potpuno integrirano u izvorni dizajn svakog dijela. To stvara idealnu simbiozu dekora i izvora osvjetljenja.

Disk se okreće i tvori optički polumjesec na svojoj površini i omogućuje vam da ispunite životni prostor efektom neizravne rasvjete. Time se čuvaju estetske i kompozicijske kvalitete okoliša.

Volumetrijski dizajn nekih kompozitnih dijelova podržava druge koji emitiraju meko i difuzno osvjetljenje. Na taj način dijelovi kolekcije AIP-a stvaraju optičku iluziju sfera u ukrasnoj instalaciji.

Nevjerojatna rasvjetna tijela iz interneta

Njihov pojedinačni materijalni oblik i završna obrada aktiviraju neprozirnu teksturu riječnih stijena okupljenih u jednom komadu poput izvrsnog privjeska. Lakoća njihovih komponenata, različitih dimenzija, stvara osjećaj tajanstvenog lebdenja u zraku. To ispunjava Kućni dekor posebnom čarolijom i magnetizmom.

Svjetiljke iz serije iPhone stvaraju skladan izgled. Ravnomjerno raspoređuju volumen svjetlosti vodoravno, okomito i duboko.

Dizajn sjenila podsjeća na riječno kamenje

Dekor pribora izrađen je na vrtoglav i kreativan stilski način. Omogućila je stvaranje uzbudljive i fantastične kompozicije. Prekrasno je ukrasio prostor i ispunio ga nevjerojatnom toplinom i udobnošću.

Pogledajte sličan dizajn: Nova njujorška slikauzimajući duh projektota Gusa Petra

Rasvjetni elementi predstavljeni su u obliku okruglih kompozitnih dijelova sfernog oblika i zanimljivih obrisa. Žarulja je instalirana na dnu hemisfere, usmjeravajući tako snop u otvoreni prostor prostorije.

Rasvjetni elementi u kuhinji

Paleta nijansi svijetlog predmeta interijera održavana je u nježnim i neutralnim jednobojnim bojama: snježno bijeloj, crnoj, sivoj i svijetlo zelenoj. To je stvorilo veličanstvenu i izvanrednu instalaciju koja se organski uklapa u stil bilo kojeg ukrasa.

Svi su proizvodi ovješeni na dvije tanke duge vrpce sa stropa. Oni čine zanimljivu kompoziciju jer se stvara neuredna i kaotična slika koja predstavlja kozmičku udaljenost.

Svjetiljke i svjetiljke mogu savršeno ukrasiti sobu dizajniranu u različitim stilskim smjerovima: ne samo tradicionalnim klasicima, već i ultramodernim dizajnom. To ih čini funkcionalnijima i praktičnijima za upotrebu.

Jednobojne svjetiljke iznad stola za blagovanje

Naziv sustava osvjetljenja točno prenosi njegov izgled i pravi sadržaj. Izgleda izuzetno izražajno i impresivno u bilo kojem ukrasu. Svjetiljka se može postaviti iznad šanka, stvarajući tako divan i jedinstven dekor.

Drugi način prikazivanja ovog pribora je iznad kuhinjskog stola, koji u apartmanima stvara ugodnu i opuštenu atmosferu. Izvrsno je za obroke i ležernu obiteljsku komunikaciju.

Svemirska svjetiljka u blizini kreveta

Kao jedinstveni ukrasni predmet, dodatak se može postaviti u hodnik ili iznad noćnog ormarića u spavaćoj sobi. To će vam pomoći stvoriti mistično i kreativno okruženje u unutrašnjosti koje će zadiviti maštu i privući oko svojim jedinstvenim i spektakularnim izgledom.

Sastav se može postaviti u stan u cjelini ili instalirati u raznim dijelovima kuće kao pojedinačni svjetlosni elementi koji ispunjavaju sobu prigušenom, ugodnom sjetvom i blistavim sjajem.

Iznenađujuće svjetiljke u unutrašnjosti

Nekoliko riječi o radionici

Što se tiče arhitektonskog studija Aina, nastao je 1991. godine iz kreativnog Saveza tri partnera: Alberta llevorea, Jeanette alter i Manela Moline.

Od svog osnutka bio je usmjeren na razvoj dizajnerskih kolekcija, savjetovanje i dizajn za razne umjetničke tvrtke, nudeći jednostavna i prilagođena rješenja.

Tijekom godina radionica je prepoznata u cijelom svijetu zbog svog jedinstvenog dizajna namještaja, izvedbe ukrasnih ideja, proizvoda i ambalaže. 

Istodobno, Studio je razvio intenzivnu obrazovnu aktivnost koja se temelji na održavanju radionica i tečajeva za nove stručnjake na raznim španjolskim sveučilištima i drugim organizacijama.

Viseća svjetiljka za nebo iznad stola za blagovanje

Dekoracija za kompoziciju sustava osvjetljenja za rasvjetu za rasvjetu pruža zapanjujući primjer kako se životni prostor može promijeniti. Ispunjavajući ga ukrasnim detaljima, nevjerojatnom rasvjetom, kreativnom igrom svjetla i sjene, kao i izvanrednom udobnošću, sve je to zasluga dizajnera.

Strukturni uređaj kolekcionarske linije stvoren je naporima arhitekata radionice Amapin za tvrtku Amapin.

Zanimljiv interijer: Moderne privjesne svjetiljke u stilu moderna interpretacija drevnih zanata

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: