Moderan namještaj za dnevnu sobu od asa do asa

Moderna modularna sjedala od Acepa

Moduli za dnevni boravak od Interneta-To su bizarni komadi namještaja zanimljivog oblika, nalikuju elementima mozaika. Sastavljajući ih zajedno, dobit ćemo sjedalo za četiri osobe, pri raščlanjivanju – formiraju se zasebne stolice. Takvi su moduli savršeni ne samo za uredski prostor, već i za vaš dom.

Prekrasna modularna sjedala iz Interneta

Sjedala na Internetu su komadi namještaja koji se mogu rasporediti u prostoru i zbirkom i pojedinačno. Njegovi smiješni oblici-modularni križevi-mozaik su, sastavljajući koji ćete dobiti improviziranu sofu.

Razigran, uzbudljiv, impresivan element za interijer. Ovaj jednostavan dizajn, koji ekonomično može primiti do četiri osobe, može olakšati sastanke i pružiti mjesta za neformalnu komunikaciju.

Pogledajte sličan dizajn: Strpljenje i povjerenje: fotografije divljih životinja consta Punkka

Također, moduli su vrlo prikladni za one koji žele samo sjesti i odmoriti se. Na njih možete staviti i, na primjer, prijenosno računalo ili pladanj za večeru i udobno se smjestiti ispred televizora. Sve u svemu, ovo je pravi božji dar za vas i neće stajati neiskorišteno po strani – uvijek ćete ga koristiti.

Čudesna modularna sjedala od Acepa

Preslatka modularna sjedala od Acepa

Čudesna modularna sjedala od Acepa

Jedinstveno modularno sjedalo od Acepa

Svijetlo modularno sjedalo od Acepa

Zanimljiv interijer: Moderan namještaj za savršenu dnevnu sobu Pogledajte nove kolekcije vodećih proizvođača

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: