Mnogo drvenih žlica ili kako napraviti dom kutak neobičan

Drvene žlice

Sve što će vam trebati je nekoliko drvenih žlica! Previše jednostavno, možda mislite? Da, jest. Takvi diskretni predmeti doista mogu učiniti više nego što mislite i koristiti se za više od pukog posuđa u kuhinji.

Postoji mnogo kreativnih načina da ukrasite svoj ugodan kutak.

1. Koristite žlice kao "buket cvijeća". Drvene žlice možete držati u metalnoj ili staklenoj posudi. Jednostavno će ih trebati staviti tamo, poput cvijeća. Glavna stvar je ne mijenjati njihovu boju, već je ostaviti onakvu kakva jest.

Izgledat će kao umjetničko djelo nastalo u stara vremena. Možete staviti "buket" na kuhinjski stol. Ne zaboravite na maštu! Dodajte neke vrpce, tamo stavite svježe cvijeće itd.d.

Drvene žlice u čaši

2. Učinite ih obojenim i originalnim, privlačeći pogled. Dodajte malo slatke boje svojim žlicama. To će postupak pripreme večere učiniti zabavnijim i zanimljivijim.

Sve što trebate učiniti je obojiti vrhove žlica različitim bojama. To uopće nije teško i dostupno je svima. Takva drvena žlica neće izgledati neuredno i dosadno. Eksperimentirajte s bojama, odaberite, ostavite sve u jednoj boji ili dajte jednom predmetu nekoliko nijansi odjednom.

Pogledajte sličan dizajn: Najbolje ideje za drvene stropove u unutrašnjosti

Drvene žlice s raznobojnim ručkama

3. Izradite vlastitu sliku. Možda imate veliku kolekciju antiknih žlica ili omiljenu žlicu koju svakodnevno koristite? U svakom slučaju, lako je sastaviti sliku koja sadrži sve vaše žlice. Sve to nije samo funkcionalno, već i lijepo – takav dekor učinit će prazne zidove u kuhinji živahnim i elegantnim.

Drvene žlice na postolju

4. Koristite kao dekor za luster. Je li vam ikad palo na pamet koristiti drvene žlice kao ukras za luster? Vrlo je ugodno, zabavno i, što je najvažnije, jednostavno i lijepo! Vjerujte mi, nitko drugi nema isti luster kao vaš! Stoga-djelujte!

Drvene žlice kao boca za luster

5. Objesite na bilo koji slobodni prostor. Drvene žlice mogu se objesiti na zid ili na drugi dio prostora koji će vam se najviše svidjeti. U svakom slučaju, to je jednostavan način za stvaranje dodatnih ideja za prostor. Pomiješajte različite veličine, oblike i boje kako biste naglasili stil. Ne bojte se da će takav dekor biti dosadan – i sami ćete se uvjeriti da izgleda kreativno i neobično.

Velike drvene žlice kao dekor

Posjetitelji, pretvorite svoje ideje u uređenje doma!

Zanimljiv interijer: Izvorni i fascinantni keramički paneli umjetnika mo Azipa u galeriji Azipa

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: