Mladenački izgled zamršene stolice: drvena prostorna konstrukcija naglašava skrivenu izražajnost modela

Prekrasna drvena stolica

Na mjestu Muzej dizajna postoje teme koje raspravljaju o originalnim komadima namještaja koji svojim obrisima podsjećaju na predstavnika flore ili faune.

U ovoj temi možete pogledati još jednu originalnu dizajnersku stolicu koja podsjeća na stvorenje poput pauka, a kada je gledate s frontalne ravnine-rogove losa.

Ideja za ovu zamršenu fotelju koja kombinira prirodne početke, funkcionalnost i sofisticirani izgled pripada tvrtki Azipa.

Prekrasna drvena stolica s kromiranim nogama

Prekrasna drvena stolica s visokim nogama

Istodobno, predstavljeni komad namještaja stvoren je kao izražajna verzija mladih, personificirajući spoj kreativnog talenta, svježe dizajnerske misli i inovativnih tehnologija.

Drvena 3. kontura izrađena je posebnom opremom posebnom metodom u kojoj se prethodno obrađeno drvo preša u nekoliko slojeva, a zatim dobije dvostruku zakrivljenost bez narušavanja cjelovitosti konstrukcije i prirodnog uzorka te daje elementima volumetrijski i duktilni učinak.

Pogledajte sličan dizajn: Minijaturni svjetovi u drvenim prstenovima: sofisticirani nakit iz studija Azipa

Sjedalo ove stolice izrađeno je u tri varijacije: od prirodnog, izbjeljenog hrasta i vengea, tako da svatko može odabrati primjerak po svom ukusu.

Zapanjujuća drvena stolica sa sjedalom zelene boje

Kreativne noge lijepe drvene stolice

Sličnost s paukovim insektima pružaju duge i tanke kromirane noge koje podsjećaju na noge pauka koji se neko vrijeme zaustavio i smrznuo.

Istodobno, svaki od njih završava konusnim jastučićem s podlogom od filca, koji omogućuje ne samo podešavanje položaja drvene stolice, već i sprječavanje ogrebotina na podnoj oblozi.

Prekrasna drvena stolica

Minimalistički dizajn, proizvodljivost i elegancija oblika ovog modela zasigurno će pronaći svoje obožavatelje i omogućiti mu da zauzme svoje dostojno mjesto u modernom interijeru.

Šarmantna drvena stolica

Prekrasna drvena stolica uz cestu

Zapanjujuća drvena stolica na travnjaku

Izvorna drvena stolica na asfaltu

Elegantna drvena stolica uz automobil

Zanimljiv interijer: Glazbene stolice za ACEP nevjerojatna svestranost stvaranja ACEP

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: