Mistična i očaravajuća autorska svjetla ručno izrađena od strane dizajnera Acepa

Ručno izrađena dizajnerska svjetla: svjetlina svjetiljke lako se podešava

Dragi gosti modnog portala, dobrodošli! U današnjem ćemo članku govoriti o neobičnom komadu interijera koji izgleda vrlo tajanstveno. Ručno izrađene dizajnerske svjetiljke izrađene su s ljubavlju i neće vas ostaviti ravnodušnima.

Amapino svjetiljka prvi je element u opsežnoj seriji zapanjujućih skulpturalnih uređaja koje je ručno dizajnirao i izveo mađarski arhitekt i dizajner amapinois u suradnji s talentiranim stručnjakom za Amapinois.

Jedinstveni komad dekora i interijera, Aina je dizajniran da pojača ambijentalno raspoloženje kroz sveobuhvatna, ali pomalo prigušena svjetla i moćne taktilne materijale. Oblik elementa potječe od tisućljetne stijene koja se naziva Ipino (geoda).

Unutarnja površina sjenila bila je obložena ovim iznimnim materijalom, što je stvorilo učinak rafiniranih kristala u šupljini sedimentnih i vulkanskih stijena.

Čarobni pribor-svjetiljka za televiziju

Svjetlost koja se emitira iz sofita može se s lakoćom prilagoditi, što omogućuje da se životni prostor ispuni zadivljujućim sjajem od jarkog snježnobijelog svjetla do dubokog zlatnog sjaja.

Meko osvjetljenje, koje se odražava u kristalno ispunjenoj šupljini, nudi atraktivnu nježnost i očaravajuću teksturu, što je u suprotnosti s tvrđim materijalom za oblaganje vanjske površine sjenila.

Sve kristalne krhotine su brazilskog podrijetla, majstor ih je ručno fiksirao na uređaj, što sve dodatke za uređenje doma čini jedinstvenima.

Dalje više, svaki primjerak kolekcionarske linije od trideset elemenata opremljen je utisnutim iznimnim serijskim brojem na kompozitnoj ljusci kako bi se osigurala njegova originalnost i autentičnost.

Lampa je dizajnirana od strane dizajnera

S obzirom na znatnu težinu svjetiljke, koja je približno 40 kg, preporučuje se postavljanje na pod. Trenutno se na tržište lansiraju i Novi lagani komadi iz kolekcije Iphine, koji uključuju varijacije visećih i stolnih uređaja.

Uređaj svjetiljke

Što se tiče tehničkih karakteristika, ova svjetiljka ima promjer i duljinu od 50, odnosno 40 cm, kao i podesivu svjetlinu.

Dizajn zadivljujućeg sjenila ukrašen je zanimljivom i jedinstvenom žaruljom koja se na tankoj i dugoj podlozi uzdiže u sredini sfere kupole.

Ima sjajnu pjenušavu površinu metalne nijanse, što kompoziciji daje još veću izražajnost i autentičnost.

Sjajna površina neobične žarulje

Kreativan i očaravajući komad savršen je dodatak svakom ukrasu, jer kombinira karakterističnu specifičnost, prirodnost i lakoću, kao i divan šarm.

Prekrasan predmet za ukrašavanje bilo kojeg interijera

Pogledajte sličan dizajn: Arno Raphael Minkkinen: goli autoportreti integrirani u okolni krajolik

Spektakularni abažur može se skladno uklopiti u ukras bilo koje sobe, izgleda posebno zanimljivo na pozadini drvenih teksturiranih podnih obloga.

Abažur na pozadini drvene zidne obloge

Vlasnik će moći instalirati ovu svjetiljku bilo gdje u prostoru stana i usmjeriti raspršenu svjetlosnu zraku na zanimljive arhitektonske i inženjerske značajke zgrade, što će naglasiti njihovu izražajnost i posebnu dramu dizajna interijera.

Svjetiljka stvara dramatičnu nijansu

Na stražnjem zidu sjenila površina je označena serijskim brojem dijela, što mu daje posebnu ekskluzivnost i individualni karakter.

Svaka instanca ima jedinstveni serijski broj

Zapanjujuća žarulja s nježnim žutim sjajem ispunjava unutarnju ravninu sjenila mekom i ugodnom toplinom koja se prenosi u stanove, stvarajući ugodnu i očaravajuću atmosferu.

Ugodna toplina svjetiljke

Pogledajte spektakularni izgled proizvoda. Tamna teksturirana površina masivnog plafona s karakterističnim ogrebotinama i mrljama savršeno se usklađuje sa snježno bijelim unutarnjim ukrasom, odiše ugodnim šarmom i nevjerojatnim šarmom na svoj mistični i čarobni način.

Abažur bez svjetiljke i s upaljenom lampom

Čak i u dizajnu vitrine, proizvod izgleda neobično i krajnje organsko. Svojim divnim i kreativnim načinom moći će privući pažnju prolaznika i pobuditi zanimanje kupaca, jer takav ekskluzivni i autentični predmet uređenja apartmana može stvoriti puno pozitivnih emocija kod ljudi.

Svjetiljka u izlogu

Pogledajte kako se elegantna i sofisticirana svjetiljka uklapa u unutrašnjost bilo koje sobe. Moći će nadopuniti ne samo tradicionalni klasični ukras, ispunjen elementima i detaljima antike, već i postati epicentar pažnje ultramodernog dizajna.

Svjetiljka u ultramodernom dizajnu interijera

Pogledajte unutarnji dodatak jedinstvenog rasvjetnog tijela, koji je izveden pomoću lijepih i estetski atraktivnih kristala koji imaju očaravajuću i magnetsku snježnobijelu nijansu.

Ovaj dekor za dom daje dizajnu podne svjetiljke posebnu osobnost i dramatičnu izražajnost.

Snježno bijeli kristali svjetiljke

Na sljedećih šest fotografija možete vidjeti cijeli tehnološki proces montaže, brušenja i montaže vrtoglavog rasvjetnog tijela koje zadivljuje maštu i privlači veliku pozornost svojim ekscentričnim i jedinstvenim izgledom.

Proces brušenja kugle

Tehnološki trenutak

Postupak izrade sjenila

Postupak lijepljenja baze kugle

Postupak montaže

Brušenje sjenila sa stražnje strane

Dekoracija ručno izrađenog pribora je veličanstveni ukrasni element koji se odlikuje jedinstvenom izvedbom, kreativnim dizajnom, uporabom prirodnih materijala u procesu proizvodnje, kao i modernim tehnološkim sadržajem koji vam omogućuje ukrašavanje prostora apartmana mekim i difuznim sjajem.

Dizajn proizvoda nazire dizajnirao je i oživio stručnjak nazire.

Možda su naši čitatelji, gledajući ove slike, zaključili i htjeli kupiti jedan od ovih originalnih rasvjetnih uređaja. Promjena u unutrašnjosti barem jednog predmeta dat će svježinu i unijeti nove note u vaš život!

Zanimljiv interijer: Neobične reciklirane podne svjetiljke: kako je Tom Martins sastavio svjetiljku iz perilice kunalja i fotoaparata

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: