Minutna afera: zapanjujuće jednostavne i elegantne montažne stolice za medije

Autorova stolica od drveta

Ovo je prvi dizajn namještaja iz Aceana. Zahvaljujući činjenici da se sastavlja i rastavlja u samo 1 minuti, stolica za Carpine je jednostavna za pohranu i transport.

S ciljem dodavanja elegancije bilo kojem prostoru i pružanja udobnosti korisniku, projekt se sastoji od 6 sastavljenih komada drveta, izrađenih na stroju s računalnim upravljačkim sustavom.

Studio nastoji osigurati da dizajn i izrada predmeta po mjeri omoguće svakom klijentu da ga prilagodi svojim zahtjevima.

Točan izračun i računalno potpomognuti dizajn osiguravaju visoku stabilnost i sigurnost stolice. Ekološka prihvatljivost i toplina korištenog materijala čine ovaj proizvod poželjnim predmetom uređenja interijera.

Pogledajte sličan dizajn: Mikko Lagerstedt: prirodna ljepota Finske na prekrasnim pejzažnim fotografijama

Radi lakšeg transporta, uključena je markirana torba s logotipom studija. Što je još jedna od njegovih prednosti-mogućnost da ga ponesete sa sobom na put ili putovanje.

Rastavljeni pogled na dizajnersku stolicu

"Naša vizija je izgraditi suradničku mrežu širom svijeta koja će dobiti vlastite postavke, doprinijeti prijedlozima i idejama za našu kreativnost".

Dragi čitatelji muzeja dizajna, možete se obratiti i za više informacija o tome kako možete dobiti stolicu za dizajn.

Dizajnerska torba za stolice

Crvena boja dizajnerske stolice

Dizajnerska stolica u crvenoj boji

Dizajner na drvenoj stolici

Zanimljiv interijer: Mirna bitka na šahovskoj ploči: zapanjujuće rezbarene stolice Giorgio Bonaguro, Italija

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: