Malo razigranosti za neformalna okupljanja: stol za ljuljanje Christophera Duffieja potiče brainstorming

Stol za ljuljanje

Je li često moguće vidjeti nešto u službenim prostorijama koje uopće ne odgovaraju profilnim aktivnostima? Najvjerojatnije će odgovor biti negativan. No, engleski dizajner Christopher Duffie predložio je izvanredan projekt jedne od prostorija poslovnog centra.

Svatko tko posjeti ovu stranicu muzeja dizajna vidjet će ovaj nevjerojatan, za razliku od drugih, projekt. Nije tajna da bilo koji pregovori uključuju formalni i neformalni dio.

Bijeli stol za ljuljanje

A ako je s održavanjem službenog dijela sve vrlo jasno (pregovarački stol, službeni papiri, ozbiljni ljudi u strogim odijelima), tada utjelovljenje neformalnog dijela ponekad zahtijeva maštu, vrijeme i dodatno ulaganje financija. Engleski dizajneri ponudili su prilično atraktivnu opciju za takav plan događaja – stol za ljuljanje.

Pogledajte sličan dizajn: Šareni mural u spomen na Oscara Nimeira

Stolice za ljuljanje uz stol

Sama ideja temeljila se na principu stvaranja" sobe " u sobi, dok je odlučeno da se u dizajn stavi nevina dječja igra-ljuljačka.

Bijeli sustav s pokretnim stolicama

Ovaj pristup dizajnu formalne sobe je opravdan, jer malo neozbiljnosti i opuštajuće okruženje neće ometati tijekom organiziranja i održavanja neformalnih sastanaka i pregovora ili večera.

Bijele stolice na užetu

Utjelovljenje ovog projekta izraženo je u strukturi okvira, na koju je čvrsto pričvršćena dovoljno velika radna ploča od punog drveta, a oko nje je osam razigrano ljuljajućih stolica.

Naslon bijele stolice

Unatoč originalnosti i atraktivnosti ove ideje, kao i čvrstini dizajna, teško je zamisliti stol prekriven jelima. Stoga je najvjerojatnije ova ideja prikladnija za razgovore i lagani međuobrok.

Zanimljiv interijer: Neobičan uredski stol u starinskom stiluizvanredan rad dizajnera iz Interneta

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: