Malo moderne geometrije za vaš dom: oživite interijer neobičnim elementima

Geometrijski uzorci i oblici u unutrašnjosti

Bavimo se geometrijom… tko može ostati ravnodušan prema ovim zavodljivim čistim linijama geometrijskih oblika? Zašto dekor ima sve te uredne trokute, kvadrate, šesterokute i dijamante?

Odgovor Vas neće usporiti – čistoća geometrijskih oblika idealno je sredstvo za davanje interijera svim vrstama dizajnerskih stilova. Što, na primjer, može ukrasiti ultramodernu sobu, poput savršenih proporcija i besprijekornih linija, središnji predmet?

A sljedbenici glamuroznog izgleda vjerojatno će biti fascinirani holivudskim Regen ' s stilom, s prevladavanjem geometrijskih oblika.

Postoji još jedan zanimljiv detalj koji se odnosi na geometrijske oblike u dizajnu interijera. Često, zbog svoje neobičnosti i svjetline, takvi elementi postaju pravi izložbeni primjerci.

A tko ne želi da se o njegovoj kući govori kao o mjestu izvanrednog stila? Dakle, želio bih vam predstaviti razne geometrijske nalaze.

Geometrija u namještaju

Za početak, divite se ovoj polici koja se lako može pretvoriti u elemente namještaja. T.AMAP od AMAP1 AMAP je modularni sustav, njegova se konfiguracija mijenja ovisno o vašoj želji. Trebate stolić za kavu? Nedostaje originalni stalak za cvijeće? Ova simulirana polica bit će samo zamjena za sve.

Prekrasni gometrijski uzorci i oblici u unutrašnjosti

Geometrijski uzorak na presvlaci našeg namještaja može u potpunosti promijeniti omjer elemenata ukrašavanja prostora. Jednostavni oblici ove stolice u kombinaciji s neobičnim uzorkom na tkanini transformiraju skromni dizajn sobe.

Zelene, tirkizne i žute boje sjaje u geometrijskim trijadama koje podsjećaju na uzorke mavarskih pločica. Sve to čini stolicu asa iz asa 2 fokusom koji će se gledati, A koji će se pamtiti.

Prekrasni gometrijski uzorci i oblici u unutrašnjosti

Geodetske kupole u posljednje vrijeme privlače puno znatiželjnika koji na kraju postaju obožavatelji takvih struktura. Inspiriran ljepotom, složenošću i neobičnošću takvih sfera, dizajner Matej Leanier utjelovio je ovo geometrijsko čudo u svakodnevnom životu.

Aina 's-Ovo je kožna sofa izrađena tehnikom" stolica s vrećama ". Djela ovog majstora izložena su u muzejima širom svijeta i, gledajući ovaj primjerak, možete razumjeti zašto.

Lijepi gometrijski uzorci i oblici u unutrašnjosti

No, ova polica za knjige IASIN 3 izgleda kao element iz bilo koje Video igre ili dijela slagalice. Ne može se ni reći što je u njemu intrigantnije: opći oblik ili naizmjenično postavljanje okomitih i paralelnih polica.

Svijetli gometrijski uzorci i oblici u unutrašnjosti

Geometrijska tekstura na tkanini i tepisima

Zahvaljujući oživljavanju holivudske regencije, pojavio se ogroman broj tekstila i geometrijskih tepiha. Ovdje ispod kompozicije, gdje je malo holivudskog Regencija, malo modernosti, presijecanje, ugodno za oko.

Pogledajte sličan dizajn: Zadivljujući svijećnjak iz Interneta: u potrazi za mirom, skladom i iscjeljenjem

Nazovimo sve svojim imenima. Ovdje su kreacije američke tvrtke& Internet: dva jastuka od 18", 20 " i vaza s uzorkom inspiriranim origamijem.

Divni gometrijski uzorci i oblici u unutrašnjosti

Sjetite se tako divne igračke: kaleidoskop? Gledate u njega, uvijate ga, a slike se, kao magijom, mijenjaju. Dijete je općenito bilo teško razumjeti kako djeluje ovo čudo. Želite isto živopisno iskustvo? Šareni tepih, kao što je internet, pružit će nezaboravno iskustvo.

Zapanjujući hometrijski uzorci i oblici u unutrašnjosti

Geometrijski oblici koji se međusobno spajaju postali su uzorak na tepihu u NASA-i. Skromna paleta proizvoda neće privući nepotrebnu pažnju, ali na njenoj pozadini možete izložiti hrabrije elemente.

Neobični gometrijski uzorci i oblici u unutrašnjosti

Šesterokuti. Prvo čega se sjećate gledajući ih je saće. Šarmantan, originalan i nezaboravan prizor, posebno Zahvaljujući kombinaciji boja, tamne (čokolada) i svijetle (citrusi).

Prekrasni gometrijski uzorci i oblici u unutrašnjosti

Potražite uzbudljiv novi motiv kupaonice? Što je s dijamantima? Svijetlo narančasta na bijeloj boji sa sivim obrubom izgleda vrlo impresivno.

Zapanjujući hometrijski uzorci i oblici u unutrašnjosti

Geometrija u rasvjeti

Postavljanjem geometrijskog motiva na najvišu točku prostorije, možete postaviti ton cijelom prostoru. Dakle, ogroman luster "ekvator" postao je slika za oponašanje svih koji ispunjavaju sobe.

Izvorni gometrijski uzorci i oblici u unutrašnjosti

A luster za astrologiju postavlja retro stil. Bizarni grozdovi šarenih krugova očaravaju, dočaravajući romantiku zvjezdanog neba.

Moderni gometrijski uzorci i oblici u unutrašnjosti

Geometrija za zidove

Zanimljiva ideja za strukturiranje zida, predstavljena je zrcalnim oknima Nazionale. Oni su međusobno povezana šesterokutna zrcala i stvaraju novi standard refleksne geometrije.

Moderni gometrijski uzorci i oblici u unutrašnjosti

Malo geometrije u fuziji s grčkim dizajnom. Takvo ogledalo kao što je ocean bit će primijećeno, kako zbog svog oblika, tako i zbog zrcalno-srebrnog sjaja.

Prekrasni gometrijski uzorci i oblici u unutrašnjosti

Od ogledala do zidnog dekora. Ovi isprepleteni kvadrati stvaraju osjećaj pokreta. Moderna magija!

Neusporedivi gometrijski uzorci i oblici u unutrašnjosti

Ako volite police-kocke, onda vas ove raznobojne police s efektom sjene neće ostaviti ravnodušnima.

Zapanjujući hometrijski uzorci i oblici u unutrašnjosti

Geometrijski dekor za stolove

Gledajući sljedeću instancu, teško je odrediti što je u njoj glavno: ljepota besprijekornog dizajna ili funkcionalnosti.

Jedinstveni gometrijski uzorci i oblici u unutrašnjosti

Akrilni prstenovi za salvete svjetliji su od neona jutarnje zore. Mogu se koristiti ili u izravnoj namjeni, a tada će vaš stol za blagovanje zasjati duginim nijansama ili kao dekor.

Zapanjujući gometrijski uzorci i oblici u unutrašnjosti

Uokvirujući element naše geometrijske kolekcije bit će akrilna kutija.

Izvrsni gometrijski uzorci i oblici u unutrašnjosti

Ljepota geometrijskog dekora leži u njegovoj svestranosti. Art Nouveau. Retro. S ovim oblicima sve je moguće.

Između ostalog, budući da se Geometrijski motiv može naći na proizvodima svih kućanskih potrepština od tapeta do malih ukrasnih predmeta, uređenje prostora, uzimajući u obzir kombinaciju različitih geometrijskih oblika, postalo je laka i ugodna stvar.

Zanimljiv interijer: Prugasta moda za predmete interijera zanimljivi dodaci dizajnerskim kolekcijama

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: