Ljepota prijelaznog stila-prirodni materijali, pastelne boje, Igra svjetla i djela suvremene umjetnosti

Uređenje interijera spavaće sobe u pastelnim bojama

Interijer u prijelaznom stilu stvara ugodnu atmosferu svojim organskim linijama, neutralnom shemom boja i upotrebom svjetla i topline. To se postiže uvođenjem pletera, prirodnih materijala i nekomplicirane estetike.

Učinkovit interijer u prijelaznom stilu kombinacija je tradicionalnih i modernih elemenata, gdje se fokus naglašava kroz određene završne obrade, materijale i teksture. Rezultat je dizajn koji je i ugodan i klasičan.

Evo nekoliko lijepih primjera naglasaka koje vi, dragi čitatelji, možete koristiti u svom domu.

Svijetla i prozirna, ova soba ima prijelazni izgled zbog detalja poput sjenila od tkanine i slojevitih zavjesa u neutralnoj nijansi. Korištenje prirodnih materijala ključno je za stvaranje prijelaznog stila.

Vijeće: da biste stvorili interijer u prijelaznom stilu, koristite različite neutralne nijanse, usredotočujući se više na teksturu nego na boju.

Prirodni tkani tepisi u unutrašnjosti usidrit će dizajn, pogotovo ako se koriste u kombinaciji s mekom smeđom kožom, neutralnim tonovima i ručno izrađenim etničkim umjetničkim djelima.

Tepih od tkanine u unutrašnjosti blagovaonice

Svjetiljka u obliku bubnja, neutralna shema boja, jednostavne linije i tekstura nazire ovaj prostor i usklađuje ga. Umjetnička djela izrađena od prirodnih materijala i teksturiranih zavjesa promiču prijelaznu estetiku.

Okrugla svjetiljka u unutrašnjosti blagovaonice

Kamena boja zidova u kombinaciji s tekstilnim dizajnom zavjesa stvara toplu atmosferu prijelaznog interijera, čak i kada se koristi siva nijansa.

Pogledajte sličan dizajn: Atraktivna estetika prirodne teksture u rasvjetnom tijelu

Prekrasne zavjese u unutrašnjosti blagovaonice

Pjeskareno staklo može pridonijeti modernim notama, ali dodavanjem nekih vintage komada, poput apotekarskih staklenki, počinje odgovarati prijelaznom stilu.

Pjeskareno staklo u unutrašnjosti

Dekoracija kupaonice u prijelaznom stilu ovdje je zbog pločica u nijansi prirodnog lana i teksturiranih svjetiljki. Kombinacija pametnog dizajna-rasvjeta skrivena iza zrcala-i jednobojna paleta pločica predstavljaju prijelazni izgled.

Dizajn interijera kupaonice

Prirodni materijali i umetak od tkanine u kombinaciji s jednostavnim staklenim privjeskom.

Prekrasan dizajn san čvora

Zeleni zidovi, nekomplicirana bubanj svjetiljka i ručno izrađena umjetnička djela stvaraju prijelazni prostor u koji se unosi boja.

Unutarnja dekoracija sobe u zelenim bojama

Ručno tkane košare, jednostavna željezna svjetiljka s izloženim Vintage Edisonovim svjetiljkama i recikliranim prednjim dijelovima ormarića čine ovaj prostor ne samo ugodnim, već i funkcionalnim.

Ukrasni predmeti na policama u unutrašnjosti sobe

Prijelazni stil osjeća se globalnije u ovoj sobi. Njezin interijer čine autentični vintage namještaj i tkani materijali koje su vlasnici prikupili, a ne kupili u trgovini.

Vintage namještaj u unutrašnjosti rekreacijskog područja

Topli ton zidova, meka rasvjeta, upotreba jednostavnih nijansi Bjelokosti. Još jednom, bubanj svjetla koja daju optimalnu količinu svjetla za" ispiranje " zidova pored kreveta u ovoj ugodnoj spavaćoj sobi.

Uređenje interijera spavaće sobe u pastelnim bojama

Tkane nijanse, podovi od plute i keramički naglasci čine ovu blagovaonicu prijelaznom.

Dizajn interijera blagovaonice

"Prirodni materijali i tople neutralne nijanse stvaraju udoban i dugotrajan dizajn", kaže autor članka Aceana. Kelly.

Zanimljiv interijer: Kulinarske fantazije u dekoru: Oslobodite osjećaje i odmorite um uz smiješne kolače!

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: