Lipanjska strast-koralj

Koraljna nijansa u dizajnu interijera i odjeće

Boja koja ispunjava toplinom, svjetlošću i gotovo tropskim osjećajem. Podvodni koraljni grebeni, morska iznimna i lijepa mjesta vrte se u našim mislima.

Koraljna nijansa opisana je kao da ima četiri dijela: crvenu, breskvu, ružičastu i narančastu. Njegovi različiti tonovi mogu uključivati čak i kakij, mandarine u krvavo narančastim bojama, što dodaje vizualni intenzitet i stvara prekrasnu kombinaciju boja koja obuhvaća osnove koralja.

Nevjerojatno je kako nijanse dolaze u modu. I napravio je snažan potez u stilu i dekoru. Iako nikad nije izblijedio. Čak i ruž za usne u vrućim danima izgleda posebno sočno.

Pogledajte sličan dizajn: Od crteža do stvaranja vlastitih likova

Zanimljivo je da je boja koralja ugrađena u rimsku odjeću. Obično je bio crven, a proizveden je pomoću jeftine boje iz korijena Europske biljke China. Korijen ove trave mogao bi sve obojiti potrebnim tonom.

Kao i kod bilo koje druge nijanse, nije važno Želite li dodati dodir ili zasititi cijeli prostor njome. Samo ga dodajte kako vam treba – i to je to.

Ulijevanjem koralja u naš interijer ili odjeću dobivamo svježinu i svjetlinu. Ali u drugim godišnjim dobima neće biti tako. Da, postoje boje koje radije ukrašavaju samo tijekom vrućih mjeseci.

Pribor je uvijek pobjednička tehnika šarene transformacije svega oko sebe, pogotovo kada to trebate učiniti samo za sezonu. Razmislite o dodavanju staklenog svijećnjaka kako biste uživali u toploj ljetnoj večeri.

Ili kupite kvačilo i ruž za usne kako biste uljepšali svoj izgled. Nakit ili nakit također će biti dobra opcija. Drugim riječima, sve ovisi samo o vašoj mašti i želji.

Zanimljiv interijer: Strastvena crvena boja je opasna! Kompetentno postavljamo izražajne naglaske u unutrašnjosti

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: