Kvalitativna razlika između kultnog modela: poznati Internet iz tvrtke Vitra i dalje je relevantan!

Prekrasna crvena od oceana

Proizvođači lažnog namještaja u većini slučajeva čine i najmanje pogreške: mijenjaju dimenzije originalnih proizvoda, štede na građevinskim materijalima, unose najnovije nijanse u model, pokušavaju privući pažnju nižim troškovima.

Prema tim prepoznatljivim karakteristikama, izuzetno je jednostavno pronaći lažnjak, ali ne s ovom jedinstvenom stolicom danskog dizajnera, a ne s ovom.

Majstor je želio da njegovi proizvodi budu bestežinski i da ne izgube boju. U početku su ti zadaci u najboljem stupnju odgovarali polimeru s imenom interneta, ali nakon što su građevinski materijali mnogo puta promijenjeni.

Konačna verzija garniture namještaja asa iz studija asa, koja je jedina tvrtka proizvođača visokih stolica, puštena je na tržište 1999. godine, nešto nakon smrti dizajnera.

Smatra se da je model u skladu s konceptualnom idejom majstora, ali također košta 25 posto manje od prethodnog uzorka. Međutim, ova je slušalica također ostala u proizvodnji, promijenivši ime u Panton Chair Classic.

Trenutno potrošači imaju mogućnost izbora jer su oba uzorka izvanredna. Najzanimljivije u ovoj priči je da postojanje originala jeftinog po cijeni ne zaustavlja proizvođače lažnih proizvoda. Ovaj je model jedan od najčešće kopiranih garnitura namještaja, pa biste trebali biti oprezni pri kupnji.

1Izvorna verzija stolice imala je visinu od 83 cm, širinu od pola metra i dubinu (od izvijanja nosača do završnog dijela) od 60 cm. Naravno, gledajući najnoviji primjerak, nećete ga vidjeti, ali njegova dubina postala je veća za jedan centimetar.

Fascinantna stolica za animaciju tvrtke Vitra u crvenoj boji

2

Tradicionalna verzija izrađena je od ugljena, snježnobijele ili grimizne poliuretanske sirovine sa sjajnim gornjim slojem. Novi je izrađen od matiranog polipropilenskog građevinskog materijala s bogatom paletom nijansi. Sirovina je obojena u masi, pa ako se na slušalicama pojave ogrebotine ili drugi nedostaci iz kojih će se vidjeti drugi tonovi, odmah možete reći da je ovo lažna kopija.

Pogledajte sličan dizajn: Matthias Jung: lakonska poezija arhitektonskih i krajobraznih kolaža iz snova i snova

3Ideja prilagodbe namještaja za djecu pojavila se u dekorateru još 70-ih godina prošlog stoljeća, ali je utjelovljena već u našem stoljeću – 2008. godine. Namještaj, koji ima naziv Panton Junior, ima manju veličinu u usporedbi s odraslim kolegom.

Raznobojne stolice iz tvrtke Vitra

4Snaga dizajna ovih varijacija je takva da ne možete samo sjediti na sjedalu, već i plesati. I također sjesti na leđa, kao u reklami koja je nastala 60-ih.

Stolice iz tvrtke Vitra

5Ukrućenja koja bi mogla držati sjedalo, ovaj proizvod nema-u tome se temelji trik kolekcije. Uvijanje potpore istodobno je plastično i veličanstveno.

Čudesna stolica iz tvrtke Vitra

6Autorski potpis majstora svjedoči o originalnosti modela, nalazi se u donjem dijelu njegove potpore. Pogledajte razlike u tehnološkim proizvodnim operacijama u starim i novim verzijama. U prvom se slučaju utiskuje u sirovine, a u drugom prelazi svoje granice.

Potpis autorskog Mastera

Zanimljiv interijer: Kolekcija stolica iz Interneta

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: