Kvaka na vratima i dezinfekcija za zdrav život: visokotehnološki razvoj Ama od Ama

Sigurna ručka za zdravlje

U ovom odjeljku predstavljamo vašu pozornost na oceane. To je i izvanredna kvaka za vrata i trenutno sredstvo za dezinfekciju ruku. Razvio ga je kolektiv NASA.

Cilj kreatora bio je pretvoriti običnu kvaku na vratima na kojoj se klice savršeno razmnožavaju u revolucionarni uređaj za dezinfekciju.

Ovaj jedinstveni projekt može se koristiti u bilo kojoj zajedničkoj sobi, a posebno je tražen u klinikama i bolnicama, gdje osoblje prati čistoću svojih ruku.

Programer Amaina jake McKnight podijelio je uznemirujuću istinu da "bolničke infekcije" svake godine ubiju više od 100 000 ljudi u SAD-u.

Ručka sigurna za zdravlje u bijeloj boji

Pogledajte sličan dizajn: Moderna svjetiljka od talijanskog majstora Alberta Puchettija uljepšat će svaki interijer

Pa kako zapravo funkcionira ovaj originalni komad namještaja? Ručka na dnu ima plavi umetak koji oslobađa sredstvo za dezinfekciju ruku bez ispiranja.

Instrument se isporučuje zajedno s moćnim softverom (podnesenim patentom) koji može pratiti učestalost čišćenja ruku i ostatke dezinficijensa kako bi zamjena uloška bila pravovremena.

Bijela kvaka

Informacije je lako vidjeti putem internetskog portala. Prema programerima, prototip je testiran u američkim bolničkim ustanovama prije početka proizvodnje, a nakon toga ušao je u Veliku Britaniju. S instalacijom nove olovke, kvaliteta dezinfekcije porasla je s 22 na 77, izvještava aasmine %.

Svakako pogledajte videozapis za više informacija i ne zaboravite podijeliti svoja razmišljanja o ovoj maloj pobjedi čistoće!

Sigurnosna kontrola olovke putem tableta

Zanimljiv interijer: Melodična dizajnerska simfonija: novost iz Interneta

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: