Kućni ekosustav: trenutni trendovi uređenja

Kućni ekosustav

Kućni ekosustav od modernih dizajnera

Kućni ekosustav Iphine vrlo je zanimljiv izum. To je inovativni dizajn koji omogućuje čovjeku da istraži i razumije biološke procese koji se odvijaju u divljini i obnovi veze koje je izgubio s okolinom.

Izvana izgleda kao jednostavan sivi kamen pravilnog ovalnog oblika, izdubljen iznutra, s malom rupom za prodiranje svjetlosnih zraka u gornji dio. Sadrži mješavinu plodnog tla i kamenja, među kojima su posađene biljke koje mogu vratiti ravnotežu unutarnje mikroflore.

Kućni ekosustav na drvenom postolju

Pogledajte sličan dizajn: Inicijali u unutrašnjosti

Lagano drveno postolje omogućuje vam postavljanje bilo kojeg mjesta na kojem želite

 Ispod ekosustava obično se postavlja mala posuda tako da u nju teče prirodno nastala vlaga. Podsjeća na kapljice rose ili kiše koje prodiru kroz spužvastu strukturu kamena, odlikuje se kristalnom čistoćom i obogaćena je korisnim tvarima.

Usput, takva se voda može naći samo u ekološki čistim područjima, na primjer, u planinskim ili šumskim jezerima i izvorima koji se nalaze vrlo daleko od industrijskih poduzeća i gradova.

Kućni ekosustav Interneta: kapi čiste vode

Kapljice čiste vode prodiru kroz površinu nalik sivoj spužvi

Kućni ekosustav asa zasigurno će jako zanimati vaše znatiželjne mališane, posebno one koji rijetko izlaze s roditeljima u prirodu. A vi biste ga instalirali u svoj stan?

Zanimljiv interijer: Moderna egzotika: uzorak "Zmijska koža"

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: