Kuća u etničkom stilu u državi Baia, Brazil-prekrasno remek-djelo drvene arhitekture iz Azia27

Prekrasan dizajn kuće u etničkom stilu

Sigurno ste već upoznati s projektima brazilske arhitektonske tvrtke "Etini27" iz Sao Paula. Danas će naš razgovor biti o njihovom novom projektu-tradicionalnom etničkom domu u sjeveroistočnoj državi Bahia, koji je okupan Atlantskim oceanom.

Duga, svijetla zgrada s visokim stropovima i zabatnim krovom.Prednja fasada izgrađena je od drveta i ima strukturu okvira i okvira.Čudesna vanjska strana palmi stapa se s otvorenom arhitekturom zgrade kada se zidne drvene ploče uklone s prednje strane.

Svijetli dizajn kuće u etničkom stilu

Moderan dizajn kuće u etničkom stilu

Moderna dekoracija kuće u etničkom stilu

Prekrasan dizajn kuće u etničkom stilu

Na pročelju je kuća izrađena od laminiranog furnira s presjekom od najmanje 150 mm u starom brazilskom stilu iz vremena portugalske kolonizacije. Jednokatna građevina okružena je otvorenom verandom i terasom prekrivenom drvetom. Nosivi element stražnjeg zida je dvoslojni kameni zid. Također su uređeni kamin i sobe s visokom vlagom-kupaonica, kupaonica i kuhinja.

Za nas je ovaj dizajn prilično neobičan. Radije podsjeća na Primorski ljetni restoran nego na stan. Cijeli srednji dio zgrade sa stražnje strane ogroman je prozor s ostakljenjem u francuskom stilu.

Kao i svaki tradicionalni dom u Brazilu, dizajniran je za prozračivanje sjeveroistočnim morskim vjetrom. Strukturno je osigurana i unakrsna ventilacija.

Izvrsna dekoracija kuće u etničkom stilu

Pogledajte sličan dizajn: Karine halaife: dramatična Animacija za isječak glazbene grupe za animaciju

Šarmantan ukras kuće u etničkom stilu

Zapanjujući dizajn kuće u etničkom stilu

Prekrasan dizajn kuće u etničkom stilu

Struktura je, u stvari, jedna čvrsta duga soba, od koje su zidovi odvojeni samo kuhinjom, kupaonicom i kupaonicom. U ovoj velikoj sobi nalazi se sve: dnevni boravak,blagovaonica, Velika dvorana, radna soba, pa čak i spavaća soba. Zoniranje prostora vrši se modernim dizajnerskim namještajem.

Izvrsna dekoracija kuće u etničkom stilu

Neusporediv dizajn kuće u etničkom stilu

Nevjerojatan dizajn kuće u etničkom stilu

Jedinstveni dizajn kuće u etničkom stilu

Svijetli dizajn kuće u etničkom stilu

Kuhinjski dio je prilično moderan i potpuno opskrbljen. Upečatljiva je prisutnost dva masivna i čvrsta hladnjaka na njemu odjednom zbog vruće klime. Posebnost ove zone je da je jedan od njezinih zidova prekriven uklonjivom drvenom pločom.

Stoga, nakon uklanjanja, možete kuhati u takvoj brazilskoj kuhinji na svježem zraku. Uz stražnju stranu kuće nalazi se veliki vanjski bazen koji je zasjenjen palmama koje rastu na susjednom travnjaku.

Moderan dizajn kuće u etničkom stilu

Prekrasan dizajn kuće u etničkom stilu

Naravno, morate biti Brazilac da biste se osjećali ugodno u neobičnom prostoru ogromne sobe za nas.

Kreativni dizajn kuće u etničkom stilu

Izvrsna dekoracija kuće u etničkom stilu

Neobičan dizajn kuće u etničkom stilu

Zanimljiv interijer: Kako snimiti fotografije koje oduzimaju dah vrijedne savjete pravih majstora objektiva

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: