Kreativni drveni stolić za dnevnu sobu

Kreativni stolić za kavu Klaudija jarka

Kreativni stolić za kavu Klaudija jarka

Predstavljamo vašu pažnju Kreativni stolić za kavu iz Interneta. Predstavlja višenamjenski komad namještaja, a ujedno je i pravo umjetničko djelo. Podsjeća na malu klupu, a stvorio je dizajn stola Klaudije svijetli, nadahnut idejom da je "drvo prirodni izraz vječne sofisticiranosti i elegancije".

Kreativni stolić za kavu izrađen od drveta-fotografija 1

Pogledajte sličan dizajn: Dizajn bez presedana-cache-lonac iz stare knjige: ideja poznatog blogera koja plijeni svojom jednostavnošću

Višenamjenski stolić za kavu

Takav stol definitivno će privući pažnju gostiju i ne samo pojednostaviti život. Zauzima vrlo malo prostora, malo teži i odgovarat će dnevnoj sobi bilo kojeg stila. Može se preokrenuti i odmah pretvoriti u stolicu i ormar za odlaganje.

Stolić za kavu iz Umpina izrađen je od laganog, visokokvalitetnog drveta. Dizajner je omekšao kvadratni oblik zaobljenim kunaovima. Također je izrezao male odjele s jedne strane za knjige i časopise, što je prilično zgodno.

Kreativni stolić za kavu izrađen od drveta-fotografija 2

"Mapa" za knjige i časopise

Zanimljiv interijer: Krovni otvor u podu: izvorni element za bilo koji interijer

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: