Kreativni dizajn barske stolice iz IKEA-e: visoka stolica s biciklističkim sedlom unijet će slobodoumni dodir osobnosti vlasnika u interijer

Barska stolica u obliku sjedala s bicikla

Često razgovaramo o nevjerojatnom namještaju koji kombinira kvalitete nekoliko predmeta i stvara ga, očito, izvanredne osobnosti. Dakle, u ovoj temi možete pogledati pomalo" ludu " stolicu za animaciju koju su stvorili dizajneri IKEA-e.

Konstrukcija ovog predmeta istovremeno je intrigantna i šokantna. Stabilna, čvrsta i pouzdana baza okrunjena je … sedlom za bicikl!

Svatko od nas barem jednom u životu, ali je vozio bicikl i, sukladno tome, sjedio na sličnom sjedalu. Vjerojatno ga nitko ne može nazvati prikladnim i udobnim, unatoč visokokvalitetnoj izvedbi i upotrebi prave kože.

Pogledajte sličan dizajn: Med iz slavine: uspješan komercijalni projekt australskih pčelara. Pitam se Što pčele misle o tome?

Prekrasna barska stolica uz zid

No, ipak, dizajneri su ipak odlučili zamijeniti udobno i prilično široko tradicionalno sjedalo podesive stolice kožnim sedlom.

Može li takav primjerak pronaći široku primjenu, čak i u neformalnim interijerima noćnih ili sportskih klubova? Uostalom, neće svi moći provesti čak nekoliko desetaka minuta na njemu.

Iako je ova stolica predstavljena na testiranje svima koji su rekli da je stolica prilično udobna, ipak je njihovo mišljenje vrlo sumnjivo. A što mislite?

Kreativno sjedalo s bicikla kao sjedalo za barsku stolicu

Zanimljiv interijer: Fotelja, pretvorena u malo remek-djelo napora, svidjet će se nemirnoj djeci

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: