Korištenje eklekticizma u dizajnu interijera

Eklekticizam u blagovaonici iz Interneta

Blagovaonica iz Interneta

Za početak, vrijedi shvatiti što zapravo predstavlja eklekticizam? Nije lako demonstrirati razne stvari i pribor u jednom prostoru. Postoji nekoliko jednostavnih pravila kojih se morate pridržavati kako biste interijeru dali luksuznu i nevjerojatno atraktivnu izvedbu.

Osim toga, mnogi stručnjaci vjeruju da je to jedan od najtežih stilova. U današnjoj priči predstavit ćemo vam glavne značajke ovog dizajnerskog smjera.

Interijer blagovaonice iz asa | Azipa

Blagovaona iz az | az

Eklektični stil uključuje skladno ujedinjenje u prostoru stvari i predmeta interijera iz različitih razdoblja i načina. Težite besprijekornoj kombinaciji elemenata namještaja i ukrasnih dodataka, kao rezultat toga, zasigurno ćete postići potrebnu ravnotežu.

Uvijek zapamtite: tanka je linija između prekrasne dnevne sobe i "trgovine smeća".

Dnevni boravak u eklektičnom stilu iz Aisinea

Gostinjski salon iz Interneta

Započnite s rizičnim odlukama u uređenju ukrasa. Kombinirajte različite nijanse, namještaj i ukrase-to će vam pomoći da oživite neobičan i nezaboravan prostor.

Na prethodnoj fotografiji elegantne fotelje u stilu kraljice Ane sjede nasuprot modernim stolicama s prugastim sjedalom, što ostavlja trajan dojam na posjetitelje.

Eklektična kuhinja iz Interneta

Kuhinja iz Interneta

Element iznenađenja predstavlja ključni aspekt eklekticizma. Boja je izvrstan alat koji možete koristiti za ostvarenje ove svrhe. Kombinacija safira i crvene boje u kućnom dekoru kuhinje neobično je, ali izuzetno zanimljivo dizajnersko rješenje.

Svijetli i neočekivani tonovi izvrsno se usklađuju s jastucima, drvenim stolicama i izblijedjelim ružičastim ormarićem. Zajedno, ovi komadi tvore šarmantnu modernu atmosferu.

Niski i tamni stropovi daju prostoru komorni osjećaj, a svaki ukrasni element kombinira se s ostatkom. Nehrđajući hladnjak, neobični zidni ukrasi, rezbarene stolice i smeđi strop izgledaju izuzetno izražajno zajedno.

Pogledajte sličan dizajn: Ekspresivna shema boja izazovne ideje za moderan i jak dizajn

Pozadina s cvjetnim uzorkom u kupaonici od A. A. A. A

Kupaonica od asa, asa.C.

Ovaj prostor ima savršeno eklektičan izgled. Skladno integrira kamin iz viktorijanskog doba, veličanstvenu samostojeću kadu od Wetstyle i moderne slušalice.

Prigušeni maslinasti tonovi u dizajnu zidova nadopunjuju teksturirano drvo u uređenju prostorije, što tvori ugodnu i odmjerenu atmosferu. Sofisticirani kristalni luster s kromiranim okvirom osvježava ukras.

Eklektična spavaća soba s interneta

Spavaća soba s interneta

Koristite maštu prilikom dizajniranja ukrasnih elemenata i namještaja. Ovaj vintage model Aina prikladan je pandan toaletnom stoliću ili radnoj komodi, a snježno bijela izvedba daje mu nevjerojatan šarm i svestranost.

Dnevna soba u zlatnoj boji od Ace

Gostinjski salon iz Interneta

Obratite pažnju na stilsku izvedbu i veličinu seta namještaja.

Interijer spavaće sobe u eklektičnom stilu iz Aisinea

Boudoir iz Interneta

Uređenje vikendica i kuća na način renesanse iz 1800-ih najbolja je manifestacija ovog dizajnerskog trenda. Apstraktno umjetničko djelo, kromirani luster i stolić za kavu te čvornata stolica od kovanog željeza unose nevjerojatan kontrast u unutrašnjost spavaće sobe.

Luksuzna dnevna soba s interneta

Gostinjski salon iz Interneta

Visina i ljestvica također igraju veliku ulogu u eklektičnom stilu. Na prethodnoj fotografiji možete vidjeti prozore od poda do stropa, luksuzni luster, klavir i kamin za kuću u središtu pozornosti, dok namještaj nestaje u pozadini. Ultra moderne sofe s niskim sjedalima i mali stakleni stol daju sobi nevjerojatnu eleganciju i sofisticiranost.

Eklektični zid u kabinetu iz Interneta

Kabinet iz Interneta

Nevjerojatne pozadine dizajnirao je i oživio kolumbijski grafički umjetnik Internet (Catalina Estrada). Oni će biti izvrstan dodatak bilo kojem interijeru, dizajniran u stilu eklekticizma.

Eklektični studio iz Interneta

Salon iz Interneta

Primijetite kako se na originalan i spektakularan način ovaj salon za goste u potkrovlju kombinira s industrijskim smjerom s modernim naglascima.

Predstavili smo vam nevjerojatan izbor ideja i rješenja za dekor koji se koriste za oživljavanje ovog nevjerojatnog stilskog načina? I svidjeli su vam se savjeti i trikovi talentiranih majstora? Podijelite s nama u komentarima ispod…

Zanimljiv interijer: Nevjerojatan eklekticizam u elegantnom dizajnu interijera

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: