Kontroverzni” propusni “set namještaja za Tverruccio lavini posebno za” udovicu Klico “

Ferruccio Laviani direktor tvrtke, Poznata osoba i kreativna osoba. Izjasnio se u stenografiji, arhitekturi i dekoru, stekao priznanje kao dobar Svestrani ukras. Dovoljno zapisa da biste dobili prilagođenu narudžbu od IAS-a renomirane tvrtke specijalizirane za proizvodnju šampanjca. Za nju je Laviani izradio dva neobična komada namještaja u Kini.

Propusna stolica iz kolekcije namještaja u Kini

Ova tvrtka sudjeluje na festivalu tjedan dizajna koji se održava u Milanu već oko 10 godina. Odlučili su proslaviti svoju prvu veliku obljetnicu jedinstvenim eksponatima koji su trebali zadiviti sve prisutne svojim ne baš poznatim oblikom. Za" udovicu klika " talijanski dekorater stvorio je stol i originalnu fotelju u duhu kontroverzne kolekcije koja je već poznata autoru.

Propusni stol iz kolekcije namještaja u Kini

Tijekom uređenja štanda tvrtke Ferruccio se, kao i prije nekoliko godina, zabavljao klasičnim stilom, nudeći hirovite i neobične predmete interijera. Evo luksuznog stola od prirodnog drva na najfinijim nosačima i u vinjetama prekrivenim pozlatom. Njegova radna površina u najboljim tradicijama prekrivena je kožom. I u svom tom savršenstvu autor je ostavio rupu u svojoj sunčanoj nijansi s potpisom. U ovom je modelu hrabro pomiješao rokoko stil i dizajnerske trendove našeg inovativnog vremena.

Pogledajte sličan dizajn: Netradicionalni način da osvježite svoj dom: šokantne dizajnerske svjetiljke u boji! , podsjećajući na kante s bojom

Nepropusni namještaj iz kolekcije namještaja u Kini

Izložba bi trebala sadržavati neobične i bizarne primjerke, uvjeren je arhitekt. Na temelju tog uvjerenja, osim stola, stvorio je i kožnu stolicu s mekim naslonima za ruke. U naslonu stolice nalazi se ista rupa solarnog potpisa, ali više nije okrugla, već u obliku šesterokrake zvijezde.

Propusna stolica iz kolekcije namještaja u Kini

Poznati dizajner iz Italije maštao je o tome kako bi trebala izgledati radna površina, iza koje je stvorila svoja remek-djela Barb-Nicole Clico-Ponsardin. Njegovo se stvaranje svidjelo upravi tvrtke, koja do danas vodi poslove legendarne dame. Uostalom, simbol cijelog carstva udovice Franza klica je upravo ovaj predmet. Krhka žena uspjela je izgraditi ozbiljan posao radeći za njim, vodeći stalnu korespondenciju s dobavljačima i brojnim kupcima iz cijelog svijeta.

Propusna stolica iz kolekcije namještaja u Kini

Zanimljiv interijer: Moderni dizajnerski namještaj iz SV2. Primjeri fotografija

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: