Koncept vertikalne pohrane za uštedu slobodnog prostora kod kuće

Klizni pretinci za umake i začine

Muzej dizajna pozdravlja svoje aktivne i kreativne čitatelje! Jeste li znali da bi ovladavanje vertikalnim prostorom trebalo biti prva stavka na popisu važnih stvari koje trebate učiniti ako namjeravate obnoviti svoj dom.

Ovaj pristup omogućit će kompetentnije i ekonomičnije planiranje interijera prostorija. Čini se da se visoka kuhinjska ladica na kotačima malo razlikuje od uobičajene vodoravne, ali u praksi se ispostavlja da je spremanje stvari u vertikalne module mnogo lakše i praktičnije.

Klizni pretinci mogu se koristiti za spremanje začina, umaka i drugih sitnica. Prilagođeni su ormarima i otocima bilo kojeg dizajna.

Moduli za montiranje bicikla na zid

Koncept vertikalne pohrane ne odnosi se samo na predmete male veličine. Moduli za montiranje bicikala na zid značajno štede prostor na podu i jednostavno su neophodni u slučajevima kada postoji nekoliko konja na dva kotača.

Elegantne police za knjige

Ove police za knjige izgledaju vrlo elegantno i moderno. Uopće ne zauzimaju prostor i lako se uklapaju čak i u kutove sobe. Knjige se mogu razvrstati u kategorije na isti način kao i na običnim policama.

Police s obje strane vrata

Pogledajte sličan dizajn: Tekstil u dizajnu interijera najlakši je način da sobi date željenu pratnju

Nijedna domaćica svoju kuhinju ne smatra previše prostranom, jer uvijek nema dovoljno prostora za pohranu. Ukrasne vaze, šalice i zdjele mogu se postaviti na police postavljene s obje strane vrata.

Okomite police u kupaonici

Okomite police savršene su za kupaonicu u kojoj nema puno prostora i puno malih predmeta koje morate imati pri ruci.

Moduli za skladištenje vina u blagovaonici

Moduli za skladištenje vina po definiciji su vertikalnog dizajna. Napominjemo samo da izgledaju sjajno ne samo u kuhinji.

Čak i soba s kosim stropovima može imati prilagođene visoke police. Ovaj dizajn uključuje mnogo polica za knjige, nekoliko ostakljenih vitrina, pa čak i Nišu za akvarij.

Police u kupaonici

Još jedna sjajna ideja za ekonomično skladištenje u kupaonici. Pred nama je elegantna polica na koju se lako mogu smjestiti ručnici i kozmetički pribor.

Udobne police u svlačionici

U svlačionici možete instalirati dodatne police koje ne zauzimaju puno prostora i omogućuju vam pravilno organiziranje skladištenja stvari u raznim košarama i kutijama.

Izvorni sustav skladištenja drva za kamin

Pa čak i u dnevnoj sobi možete se suočiti s problemom nedostatka slobodnog prostora. Fotografija prikazuje originalni sustav skladištenja drva za kamin. To je niša u zidu, te stoga ne narušava integritet interijera i ne zatrpava prostor.

Zanimljiv interijer: Najbolje ideje za pohranu u hodniku

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: