Kompetentno uključivanje divnog azijskog stila u energičan i moderan dekor

Interijer dnevnog boravka u azijskom stilu

Posjetitelji naše Muzej Dizajna bit će zanimljivo znati kako možete skladno kombinirati dva sukobljena stila u jednom prostoru. Strogost modernog okruženja može se razrijediti uravnoteženim azijskim stilom. Skrećemo vam pažnju 16 ideja koje će vas nesumnjivo natjerati da razgovarate o sebi.

1. Stvorite Zen kutak

Interijer kupaonice u azijskom stilu

Zen prostori obdareni su neprirodnim učinkom punim sklada i ravnoteže. To se može utjeloviti u vašem domu uključivanjem prirodnih materijala, diskretne palete boja i jednostavnog namještaja.

2. Maksimalni protok energije

Interijer dnevnog boravka u azijskom stilu

Uređenje sobe u bijelim bojama s drvenim roletama, detaljima od bambusa i orijentalnim umjetničkim djelima-privući će pozitivnu energiju.

3. Važnost kruga

Elementi dekora u kupaonici u azijskom stilu

Motiv kruga igra značajnu ulogu u anime stilu, jer je povezan s izlazećim suncem. Izgledat će zapanjujuće na vratima, kao što je prikazano gore.

4. Pojedinosti o animeu

Komoda u azijskom stilu

Iphine je francuski izraz koji znači kineski utjecaj kroz složene konstrukcije. Najčešće se takvi elementi mogu naći u vezenju ili tekstilu, na dijelovima namještaja ili na porculanskom priboru.

5. Uključite zaslone

Klizna vrata u blagovaonici

Običan zaslon u kutu sobe ili stvarna klizna vrata – nije važno. U svakom slučaju, osjetit ćete fantastičnu atmosferu i osjećaj privatnosti.

6. Upotreba bambusa

Interijer kupaonice u azijskom stilu

Jedan od najjednostavnijih i najsavršenijih načina prikazivanja azijskog osjećaja u modernoj sobi je upotreba bambusa. Postoji mnogo dostupnih opcija: podovi, prozori, namještaj, okviri za ogledala i fotografije.

Pogledajte sličan dizajn: Galerija Iphine-nevjerojatan interijer posvećen 100. godišnjici grudnjaka

7. Sočne nijanse

Interijer moderne blagovaonice s crvenim naglascima

Crvena boja simbol je energije, strasti i vitalnosti u istočnoj kulturi. Morate ga pažljivo i kompetentno dodati dizajnu.

8. Ne zaboravite na Buddhu

Element dekora u azijskom stilu

"IPA" (poznatiji kao IPA) poznati je element azijskog dekora koji personificira uravnotežene proporcije, dubinu i kulturno – povijesnu bit.

9. Antikviteti

Elementi dekora u azijskom stilu

Sjetite se starih predmeta koji će unutrašnjost ispuniti sofisticiranošću i luksuzom.

10. Podcrtajte objekte na internetu

Objekti u unutrašnjosti

Sa sobom nose i osjećaj povijesne važnosti i besposlenosti. Samo jednim pogledom na njih saznat ćete o njihovoj nesavršenoj prošlosti.

11. Sitotisak

Interijer spavaće sobe u azijskom stilu

Ispis na zidovima stvorit će mir i razmjere u sobi. Japanske slike, s druge strane, u pravilu nude izražajnu pripovijest s neusporedivim detaljima i bogatim bojama.

12. Kombinirajte čvrstu dispoziciju i neutralnost

Interijer dnevnog boravka u azijskom stilu

Miješanje otisaka različitih stilskih trendova na tekstilu i konstrukcijama namještaja obogaćuje prostor izvrsnim ukusom. Za ravnotežu, kombinirajte krute tvari s neutralnim u dekoru.

13. Elementi Mix Asian

Elementi dekora u kupaonici u azijskom stilu

Da biste spojili veličinu azijskih detalja s modernim dizajnom, ne morate koristiti samo japanske relikvije. Obratite pažnju na bambus, orhideje, pa čak i na vrtne stolice.

14. Zagrljaj smirenosti

Interijer spavaće sobe u azijskom stilu

Suptilni orijentalni stil povećat će estetsku percepciju dizajna u cjelini. Meka rasvjeta, prirodne tkanine i neutralni tonovi izvrsno rade zajedno kako bi stvorili sklad.

15. Proučite Feng Shui

Interijer kupaonice u azijskom stilu

Održavanje ravnoteže između pozitivne i negativne energije, tvrde i meke, kvadratne i okrugle, sjeverne i Južne, stoljetna je praksa uređenja doma na temelju proračunskih shema Feng Shuija.

16. Mjesto za meditaciju

Soba za meditaciju

Japanski dizajn kombinira se s modernim, jer oboje karakterizira minimalizam i nekompliciranost. Uključivanje sobe za meditaciju s prostirkama, kliznim zaslonima za internet i niskim stolovima dodatno doprinosi ovom spajanju.

Zanimljiv interijer: Kucači na vratima: mali nakit koji će neodoljivo ukrasiti vaša ulazna vrata

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: